În noaptea dintre ani,
Adrian Sînă şi Smiley numără secundele la Craiova

De Revelion, craiovenii vor număra secundele rămase până în 2019 pe muzica unora dintre cei mai îndrăgiţi artişti ai scenei româneşti: Adrian Sînă & Band şi Smiley.

0

Primăria Craiova a pregătit pentru noaptea dintre ani un program special. „Ne bucurăm să putem oferi craiovenilor, în acest an, un show incendiar, în noaptea de Revelion. Protagonişti vor fi artişti cunoscuţi, precum Adrian Sînă şi Smiley, ale căror melodii sunt fredonate de oameni de toate vârstele, de la copii până la bunici. Scena va fi amplasată pe strada A.I. Cuza, între Universitate şi Teatrul Naţional, iar echipa de organizare, care va monta şi pregăti amplasamentul, cu scenă, sonorizare, lumini şi trei ecrane, a venit deja în Craiova, pentru a avea suficient timp ca totul să fie perfect la Craiova, în seara de 31 decembrie“, precizează Mihail Genoiu, primarul municipiului Craiova.
Spectacolul de Revelion va începe luni, 31 decembrie, ora 22.30, pe strada A.I. Cuza, cu recitalul fostului component al trupei Akcent – Adrian Sînă & Band, un artist ce se poate lăuda că are peste 3,5 milioane de fani în întreaga lume şi peste un miliard de vizualizări ale pieselor lui. Preţ de câteva zeci de minute, acesta va încălzi atmosfera cu cele mai bune melodii ale sale.
Show-ul de Revelion Craiova 2018-2019 va culmina, spre miezul nopţii, cu cele mai bune hituri ale lui Smiley, unul dintre artiştii în vogă ai scenei româneşti din ultimii ani. „Dragi craioveni, ne vedem în noaptea de Revelion, să trecem în Anul Nou împreună. Cu dans şi voie bună, cu multă dragoste şi multă muzică. Vă pup“, a transmis Smiley pe reţelele de socializare, el fiind şi cel care va număra, alături de craioveni, secundele rămase până în 2019.
Craiovenii care vor alege să petreacă noaptea dintre ani pe străzile din centrul oraşului vor avea ocazia şi să admire un spectaculos foc de artificii.

Circulaţia va fi închisă în centrul oraşului
În vederea organizării şi desfăşurării spectacolului de Revelion Craiova 2019, circulaţia rutieră pe următoarele străzi va fi închisă după cum urmează:
– începând cu data de 29.12.2018, ora 22:00, până în data de 02.01.2019, ora 00:00, se va închide circulaţia rutieră pe str. A. I. Cuza, sectorul de drum cuprins între intersecţia cu str. Arieş şi intersecţia cu str. Romul;
Începând cu data de 31.12.2018, ora 17:00, până în data de 02.01.2019, ora 00:00, se va închide circulaţia rutieră pe următoarele străzi:
– str. Popa Şapcă;
– str. A.I. Cuza, sectorul de drum cuprins între intersecţia cu str. Romul şi intersecţia cu str. Unirii;
– str. Unirii, sectorul de drum cuprins între intersecţia cu str. Mihai Viteazul şi intersecţia cu str. A.I. Cuza.
În situaţia în care autovehiculele staţionate în zonele restricţionate sau în parcările adiacente acestor zone obstrucţionează buna desfăşurare a manifestărilor, aceste autovehicule vor fi ridicate şi reamplasate în zonele aflate în imediata apropiere.
Autorităţile solicită conducătorilor auto să circule cu atenţie şi să se conformeze semnalizărilor rutiere ce vor fi instituite.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ