Handbal de Cupă europeană
SCM Râmnicu Vâlcea se duelează azi cu turcoaicele de la Kastamonu

Râmnicu Vâlcea redevine, astăzi, 14 octombrie, oraș de referință al handbalului feminin european. Începând cu ora 17.30 , la Sala Sporturilor Traian, se desfășoară partida SCM Râmnicu Vâlcea- Kastamonu Belediyesi GSK Turcia, în cadrul Cupei EHF, turul II preliminar, manşa tur.

0

Frustrați timp de cinci ani de bucuria handbalului de elită după disparția Oltchimului, vâlcenii au arătat un interes uriaș pentru meciul de azi. Astfel, vineri seara, din cele aproape 2000 de bilete puse în vânzare, mai rămăseseră 170. Dacă fetele de la SCM au de partea lor publicul și o galerie care a pregătit un show incendiar. turcoiaicele vor fi susținute de reprezentanții Ambasadei Turciei în România.

Atuuri

Sosite de vineri la Râmnicu Vâlcea, jucătoarele de la Kastamonu au fost cazate la restaurantul Levant (Libanez) de pe Capela. În cele două zile peremergătoare meciului s-au antrenat, s-au odihnit și, însoțite de oficiali ai SCM, au vizitat orașul. Sâmbătă, în jurul prânzului, stafful echipei Kastamonu, căpitanul turcoaicelor Serpil İskenderoğlu, și Mădălina Cotar de la SCM Râmnicu Vâlcea discutau prietenește pe terasa hotelului (foto). Vâlcenii s-au străduit să fie gazde bune și au reușit. În acest timp, la Sala Traian, fetele noastre și antrenorul Florentin Pera se puneau la punct ultimel detalii.

SCM Râmnicu Vâlcea și Kastamonu Belediyesi GSK au câteva similitudini: ambele sunt sponsorizate de primăriile de care aparțin, și una și cealaltă au făcut performanță cu bugete modeste, amândouă au ambiții foarte mari.
Vâlcencele, lidere solitare în Liga Florilor, intră în joc cu un psihic foarte bun după ce marți, 9 octombrie a.c, au învins în deplasare CSM București, campioana României, cu 22-19. A fost un meci memorabil în care portărița Diana Ciucă, puștoaica de numai 17 ani a echipei din Râmnicu Vâlcea, a apărat 5 lovituri de la 7 metri. De cealaltă parte, turcoaicele au avantajul faptului că în sezonul 2017-2018, au fost semifinaliste în Cupa EHF. Cine va fi mai tare?

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ