Mesajul deputatului Cocoş la Congresul profesiei contabile

Vasile Cocoş (foto stânga), deputat PSD de Vâlcea, membru al Comisiei pentru buget, finanţe şi bănci din Camera Deputaţilor, a transmis contabililor, cu ocazia celei de-a XXII-a ediţii a Congresului profesiei contabile din România, un mesaj de felicitare pentru activitatea pe care aceştia o desfăşoară. Pe această cale, parlamentarul vâlcean a dat asigurări în privinţa sprijinului şi receptivităţii comisiei din care face parte, faţă de această categorie profesională.

0

Doamnelor şi domnilor,
Vin astăzi aici, în faţa dumneavoastră, în dublă calitate: de expert contabil şi de membru al Comisiei pentru buget, finanţe şi bănci din Camera Deputaţilor.
Cu ocazia celei de-a XXII-a ediţii a Congresului profesiei contabile din România, am plăcerea şi onoarea de a transmite tuturor profesioniştilor contabili din România succes în nobila activitate pe care o desfăşuraţi într-o lume a afacerilor în continuă evoluţie şi în contextul unui mediu de reglementare volatil pe fondul digitalizării. Digitalizarea este unul dintre cele mai vizibile fenomene, iar evoluţia sa este extrem de rapidă. Prin adoptarea tehnologiilor digitale, respectiv prin folosirea tehnologiei pe scară tot mai largă, pentru stocarea şi procesarea, căutarea şi regăsirea informaţiilor între utilizatorii online, digitalizarea este un fenomen profund, cu puternice implicaţii în toate domeniile.
Cu ocazia acestui eveniment, mulţumesc conducerii CECCAR, domnului preşedinte, profesor universitar dr. Robert Aurelian Şova, pentru contribuţia la perfecţionarea unor reglementări fiscal-contabile din cadrul Comisiei pentru buget, finanţe şi bănci din Camera Deputaţilor. În acest sens, Comisia pentru buget, finanţe şi bănci a sprijinit şi va sprijini în continuare activitatea CECCAR, dezbătând şi aprobând reglementări în acest domeniu.
Ne dorim ca în continuare CECCAR să fie unul dintre partenerii de bază ai comisiei pentru îmbunătăţirea cadrului financiar-contabil şi fiscal.
În numele meu şi al Comisiei pentru buget, finanţe şi bănci din Camera Deputaţilor, doresc succes lucrărilor Congresului profesiei contabile din România şi realizări profesionale tuturor profesioniştilor contabili din România”.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ