Vino la târg! Agro Oltenia te premiază!

AGRO Oltenia, cel mai important eveniment expozițional din Oltenia dedicat agriculturii și industriei alimentare, aflat la cea de-a II-a ediție, se va desfășura la Craiova pe parcursul a trei zile, în perioada 5-7 octombrie 2018, la Centrul Multifuncțional.

0

Târgul AGRO Oltenia dorește să fie un important loc de întâlnire pentru fermieri, specialişti, manageri şi autorităţi din domeniul agriculturii și industriei alimentare. Acest eveniment va oferi expozanților o oportunitate unică de a-și pune în valoare produsele, tehnologiile și proiectele de dezvoltare.
Târgul se adresează atât marilor producători agricoli cât și microfermelor, gospodăriilor țăranești active, producătorilor de produse alimentare tradiționale și tărănești, entităților non-agricole din mediul rural, precum și agricultorilor pasionați.

O ofertă diversificată pentru vizitatori la AGRO Oltenia 2018
În cadrul evenimentului vor fi expuse: tehnologii, maşini şi utilaje agricole, sisteme de creştere şi furajare pentru animale, medicamente şi instrumentar de uz veterinar, echipamente pentru industria alimentară, produse agroalimentare, ambalaje, servicii de consultanţă, reviste, cărţi şi cataloage de specialitate.
MABO Utilaje va fi și anul acesta prezent la Târgul AGRO Oltenia, urmând să pregătească un stand extraordinar de la care clienții târgului pot afla toate noutățile în materie de tractoare, atașamente agricole, remorci, buldoexcavatoare și atașamente pentru instituțiile publice.
Agrin Natura Utilaje vine în întâmpinarea agricultorilor cu o gamă largă de utilaje agricole şi tractoare. Este dealer autorizat al mărcilor: Maschio Gaspardo, Gűttler, Tűmosan, Caffini, Forigo, Mecanica Ceahlăul, Aguirre, Steyr, Optigep.
Biotrend Plus prezintă produse inovatoare pentru industria laptelui. Biotrend Plus este reprezentantul exclusiv al companiei Hygiena International pe teritorul României, pentru toate segmentele industriei alimentare și non-alimentare. Cel mai recent produs al lor este una dintre noutățile prezente la târg – Biofinder- , soluţie inovatoare pentru detectarea biofilmelor şi suprafeţelor contaminate.
Semplus, o companie tânără și dinamică, comercializează online peste 5.500 de produse. Și-a propus să ducă în gospodăriile oltenilor semințe pentru agricultura de calitate, o gamă variată care să corespundă necesităților atât ale gospodarilor care produc pentru consum propriu, cât și celor care produc legume pentru comercilalizare sau industralizare.
Florian LTD Bulgaria – Producător de semințe de legume și flori, cu renume, aduce la Agro Oltenia cele mai cunoscute soiuri: Roșu de Grădină (tip Gigant), Fasole Pitică, Roșii CHERRY GALBENE, Porumb Decorativ Multicolor și multe altele.
Draper Romania Stefanclayt promovează pe piața românească scule de mână și echipamente pentru service-uri auto, produse în Marea Britanie.
Triton vine la Agro Oltenia cu o gamă largă de scule pentru grădinărit şi agricultură. Timp de trei zile, la standul Triton vei regăsi: motosape, motocultoare, motocoase, motopompe, pulverizatoare, betoniere, aparate de sudură, dar şi numeroase accesorii pentru grădinărit.
MECA-RUL, în calitate de dealer de piese originale și piese de schimb pentru toate mărcile, vă pune la dispoziție o gamă diversă de produse și servicii de top, inclusiv pentru utilaje agricole, de constructii, accesorii și articole pentru grădinărit.
CSGauto, Kalorina Bio, Iridex Group, Cantar Prod, Lumbreco, Oscar Downstream, Pro Land Oil, Real Deal, Agro Auto Distribution, Magnum, Unelte deștepte, Îngrășăminte Panetone, TehnoWorld, Mec DIESEL, Tehno World și mulți alți expozanți vor veni cu oferte promoționale pe toată perioada târgului, premii, tombole și vouchere de reduceri.
Pe lângă firmele de pe piata din România vor expune la târg și firme de profil din străinătate: Bulgaria, Serbia, Irlanda, Ungaria, Turcia.

Puncte de interes pentru participanţi
Agro Oltenia te premiază! În cadrul evenimentului va avea loc „Tombola fermierului“. Toţi cei care ajung la târg, în perioada 5-7 octombrie 2018, pot câştiga premii oferite de organizator şi firmele expozante.
– Premiul special, un week-end de relaxare la Forest Retreat and Spa;
– Un sejur la munte pentru două persoane, oferit de SC Ștefănescu & Ion;
– Abonamente gratuite oferite de Revista Ferma;
– AGRIN-NATURA UTILAJE oferă zilnic un voucher de 10% discount.
– În cadrul standului Dolce Dormire Saltele Paturi Somiere, beneficiezi de 30% reducere la toată gama de produse;
– Panetone SRL oferă patru (4) bidoane de 5 litri îngrășământ foliar Bionat Plus;
– Un schimb de ulei de motor sau transmisie, conform specificațiilor – producătorului utilajului, oferit de Mec Diesel;
– Triton- Scule beton oferă electrocasnice Bosch: un cântar de persoane, un mixer și un aspirator de masă;
– MABO Utilaje oferă tuturor clienților pe perioada târgului BONUSURI GARANTATE SUBSTANȚIALE la orice achiziție;
– Curățenie Oltenia, produse profesionale de curăţenie mochetă şi parchet în valoare de 500 lei;
– La standul PORTWEST puteți câștiga un echipament de protecție;
BASIBRA oferă scule profesionale în valoare de 500 lei.

De la AGRO Oltenia nu vor lipsi nici produsele tradiționale bio, dulcețuri 100% naturale după rețete vechi românești (Rose Story), produse 100% din carne de vită Angus fără conservanți (BEEFCARM), sucuri naturale (Casa Ethos), miere de Romanați (Bee Mag), produse din lavandă ecologică (Coșul cu Lavandă) și dulciuri de casă tradiționale.
Pe durata târgului vor fi organizate conferințe și seminarii, prezentări și demonstrații dedicate în special vizitatorilor specialiști. Atmosfera de voie bună va fi întreținută de interpreți și ansambluri folclorice celebre din toată regiunea Olteniei.

Perioada de desfășurare: 5-7 OCTOMBRIE 2018
Intrarea este liberă

Program Târg:
Vineri: 10.00 – 18.00
Sâmbătă: 10.00 – 18.00
Duminică: 10.00 – 16.00
Locație: Centrul Multifuncțional Craiova, str. Târgului nr 26.

Mai multe informaţii găsiţi pe www.agrooltenia.ro!

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ