Scandalul replicilor după partida SCM Râmnicu Vâlcea – HC Zalău

Un interviu al tehnicianului formaţiei HC Zalău, Gheorghe Tadici, într-o publicaţie locală, în care acesta acuză erori în managementul echipei de handbal SCM Râmnicu Vâlcea, a stârnit o replică pe măsură din partea lui Florin Verigeanu, şef secţie handbal SCM. Pe 21 septembrie, SCM Râmnicu Vâlcea a învins echipa antrenată de Tadici cu 29-24. Vâlcencele rămân neînvinse în Ligă.

0
Gheorghe Tadici

Dreptul la replică după interviul d-lui Tadici în „Arena Vâlceană”:

Tadici, taci din gură şi nu ne da nouă lecţii!
Mi se pare ireal cum un antrenor de la altă echipă ne spune cum ar trebui să conducem clubul nostru.
Mi se pare ireal cum un antrenor la ale cărui meciuri pe care le dispută echipa sa acasă se întâmplă lucruri de domeniul SF-ului vizavi de arbitraje, poate discuta depre arbitri şi arbitraje.
Mi se pare ireal cum poţi avea tupeul să vorbeşti despre ce naţionalitate trebuie să aibă jucătoarele de la clubul nostru, când tu, atunci când ai venit la Oltchim, ai adus două străine (Gabi Szucs, la acea vreme de naţionalitate maghiară şi Rita Borbas).
Mi se pare ireal ca tu, un individ de la Zalău, să ne spui nouă, la Râmnicu Vâlcea, cum ar trebui să cheltuim banul public şi pe ce să îl cheltuim, când tu ai stat la Zalău, cu echipa ta, toată viaţa pe banul public.
Mi se pare ireal cum tu ai tupeul să spui că noi devorăm antrenorii adversarelor noastre, prin ceea ce provocăm sau creăm noi. Total greşit, d-le Tadici! Tu îţi creezi singur aceste probleme, prin comportamentul tău la meciurile oficiale sau amicale, unde ar trebui să stai maximum 40 de secunde pe banca de rezerve, restul la… tratament.
Eşti un om vechi în handbal şi pentru asta te-am respectat şi toată lumea ţi-a înghiţit multe din spectacolele groteşti pe care le faci pe banca de rezerve (atunci când eşti pe bancă şi nu alergi în teren după arbitri), dar totul are o limită.
Eşti un om care nu respectă pe nimeni, te crezi superior, crezi că le ştii pe toate şi toate ţi se cuvin. Îţi permiţi să jigneşti pe oricine nu îţi face jocurile, nu contează că sunt bărbaţi sau femei (câteodată uiţi şi îi jigneşti şi pe aceştia care îţi fac jocurile).
Mă opresc aici, domnule Tadici. Ştiu că acum o să zici că sunt un preşedinte vremelnic ajuns la handbal de la fotbal, mă aştept la orice din partea dumitale (am văzut cum ai procedat cu persoane care ţi-au fost apropiate, dar pe care le-ai tratat ca pe nimicuri când nu ţi-au mai făcut jocurile absurde).
Şi eu am fost frustrat la unele meciuri, dar nu am dat cu noroi în alţii. Este un lucru prea greu să ne recunoaştem propriile greşeli! În încheiere, îţi spun atât, că dacă unora le este frică de tine, mie nu îmi este frică şi de câte ori te vei lua de clubul nostru, îţi voi da replica meritată! În rest, îţi doresc toate cele bune.

FLORIN VERIGEANU,
Şef secţie handbal SCM Rm. Vâlcea

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ