Tabără socială la Mănăstirea Cozia

0

O nouă tabără socială a fost organizată în Arhiepiscopia Râmnicului, la Mănăstirea Cozia, în perioada 8-13 iulie.
22 de copii din comunităţi rurale au participat, cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, la tabăra organizată de Sectorul învăţământ şi activităţi cu tineretul în colaborare cu Asociaţia Mămici din Vâlcea, una din cele mai active societăţi de tip ONG din Vâlcea, recunoscută pentru implicarea permanentă în acţiuni cultural-sociale şi educative.
Programul taberei, propus de doamna Denisa Matei împreună cu voluntarii din cadrul asociaţiei, a oferit copiilor ateliere de pictură, activităţi educative şi ludice, drumeţii şi vizitarea obiectivelor culturale ale zonei, printre care şi Salina Ocnele Mari.
„Mulţi dintre copii au participt la prima tabără, motiv pentru care şi emoţiile au fost pe măsură. Emoţii am trăit şi noi, organizatorii, pentru că a fost prima tabără pe care am organizat-o la mănăstire. Mărturisesc cu sinceritate că atât noi cât şi cei mici am fost copleşiţi de ospitalitatea şi disponibilitatea părinţilor în sprijinirea activităţilor educative, de cuvintele duhovniceşti pe care le ofereau aproape la orice întâlnire cu cei mici şi, de aceea, cu recunoştinţă dorim să mulţumim Arhiepiscopiei Râmnicului pentru că a oferit posibilitatea acestor copii de a merge într-o tabără”, a precizat Maria, voluntar în cadrul proiectului.

Sursa: Arhiepiscopia Râmnicului

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ