Indiscreții de Vâlcea

0

Alături de principele Nicolae
Un grup de regalişti vâlceni este extrem de apropiat de Nicolae, principele renegat al României, şi de soţia acestuia, Alina. Printre aceştia se află şi preotul Nicolae State-Burluşi (foto stânga), care, duminică, a participat alături de cei doi la Catedrala de la Curtea de Argeş la săvârşirea slujbei de pomenire pentru toţi regii şi reginele României, cu ocazia împlinirii a 80 respectiv a 91 de ani de la moartea Reginei Maria şi a Regelui Ferdinand. Hm, pariu că Nicolae State-Burluşi se va afla printre preoţii care vor oficia cununia religioasă a cuplului, programată pentru 30 septembrie la Biserica Sfântul Ilie din Sinaia?

Aş, speculaţii!

Interesantă propunerea Partidului Socialist Român privind sancţionarea autorităţilor care arborează drapelul României în stare avansată de degradare. Sigur, răutăcioşii ar putea specula că preşedinitele PSR, Constantin Rotaru, are vreun interes, căci firma sa, Rotarexim, produce, printre altele, drapele, fanioane, steguleţe, steme şi accesorii. Aş, speculaţii!

Şocant!

Orfanii din centrele de plasament din Vâlcea vorbesc despre un anume lider al lor, cu apucături periculoase, numai bune de penitenciarul Colibaşi. Detaliile sunt şocante. Vom reveni.

Din nou…

Consiliul Judeţean Vâlcea scoate pentru a doua oară la concurs postul de manager general al Teatrului ”Anton Pann”. Temenul limită pentru depunerea dosarelor şi a proiectelor de management este 8 august, ora 16.00. La precedentul concurs, organizat luna trecută, cei trei candidaţi au obţinut note între 4.90 şi 6.52, aşadar, sub 7, nota „de trecere”. Potrivit regulamentului, ei nu mai pot participa la acest concurs.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ