Dolj: Şcolile vor fi închise vineri

0

Elevii din judeţul Dolj vor sta acasă vineri – 23 martie după ce Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Dolj a decis suspendarea cursurilor în toate unităţile de învăţământ preuniversitar din judeţ. Decizia a fost luată ca urmare a unei avertizări meteorologice de „Cod Portocaliu“ ce vizează ninsori însemnate cantitativ, intensificări ale vântului şi vreme deosebit de rece, emisă Administrația Națională de Meteorologie şi care vizează mai multe judeţe din partea de Sud a ţării.

Având în vedere avertizarea meteorologică nr. 25 din 21.03.2018 emisă de către Administrația Națională de Meteorologie, precum şi nota nr. 465 din 21.03.2018 emisă de Inspectoratul Şcolar Judeţean Dolj, ca urmare a dezbaterilor din cadrul şedinţei extraordinare a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Dolj din data de 22.03.2018 (…)

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Dolj adoptă prezenta hotărâre:
Art.1 Se suspendă cursurile şcolare pentru unităţile de învăţământ preuniversitar din judeţul Dolj, în data 23.03.2018“, se arată într-o hotărâre a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Dolj.

 

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ