Președintele PNL Dolj a dezvăluit că organizația se pregătește deja pentru alegerile locale din 2020
Ștefan Stoica: În acest an vom decide toți candidații pentru primăriile din județ

Președintele PNL Dolj, Ștefan Stoica, a declarat duminică, în cadrul unei conferințe de presă, că organizația pe care o conduce va decide, până la finalul acestui an, candidații pentru funcțiile de primar pentru toate cele 111 localități din județ. Acesta a vorbit și despre candidatul partidului pentru Primăria Craiova, care ar urma să fie decis în urma unui sondaj ce va fi realizat la nivelul municipiului.

0

„La sfârșitul săptămânii trecute am avut o ședință foarte importantă la nivelul județului Dolj la care au participat toți președinții de organizații. Printre altele, am decis ca, până la finalul anului, să stabilim toți candidații pentru funcțiile de primar la nivelul tuturor localităților din județ, astfel încât 2019, care este an electoral, și mă refer la alegerile europarlamentare din luna mai și la alegerile prezidențiale, să fie un prim test de evaluare pentru acești candidați. (…) Pe parcursul anului vom avea lansări în teritoriu, urmând ca, spre sfârșitul anului, să avem un eveniment special cu toți candidații. Aici vorbim inclusiv despre Craiova, cu mențiunea că, la nivelul municipiului, va trebui să avem la bază și un sondaj de opinie. (…) La Craiova avem deja colegi care și-au manifestat dorința de a candida pentru funcția de primar. Noi îi așteptăm pe toți cei care vor să se înscrie să o facă în perioada următoare. Avem soluții, iar cel mai bun să fie desemnat, astfel încât, în 2020, Craiova să devină liberală“, a declarat Stoica, care a adăugat că numele său nu se va regăsi pe lista de propuneri: „Eu, unul, mă simt mai atras de activitatea din județ astfel că voi merge, cu certitudine, spre Consiliul Județean“, a mai spus liderul liberalilor doljeni.
Ștefan Stoica a vorbit și despre situația celor trei primari din localitățile Sadova, Mischii și Sălcuța, care, deși au candidat pe listele liberalilor, și-au declarat susținerea față de alte partide, precizând că, din punctul său de vedere, aceștia nu mai sunt membri PNL. „Conform prevederilor statutare, cei care aderă la ideile altor partide ei sunt radiați de drept din partid. Eu consider că ei nu mai fac parte din PNL“, a precizat președintele PNL Dolj.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ