Râmnicu Vâlcea: Primăria cheamă populaţia la deszăpezirea trotuarelor

Primăria Râmnicu Vâlcea a solicitat marţi, 27 februarie, firmelor, asociaţiilor de proprietari şi celor care deţin case să deszăpezească trotuarele din faţa proprietăţilor, conform HCL nr.50/2006. Reprezentanţii municipalităţii au mai anunţat că în oraş au fost împrăştiate 100 de tone de material antiderapant şi că nu au fost semnalate evenimente rutiere majore în trafic.

0

”Începând din seara zilei de 25 februarie şi până la data de 27 februarie 2018, angajaţii Primăriei Municipiului Râmnicu Vâlcea şi ai instituţiilor publice subordonate au acţionat în vederea deszăpezirii tuturor arterelor de circulaţie (străzi şi trotuare) de pe raza Municipiului, utilajele împrăştiind peste 100 tone de sare şi nisip. De asemenea, peste 35 de angajaţi ai Primăriei, alături de angajaţi ai PIEŢE PREST, ADP, APAVIL au curăţat trotuarele adiacente sediilor instituţiilor publice mai sus menţionate. Reprezentanţii Primăriei Municipiului Râmnicu Vâlcea, alături de cei ai PIEŢE PREST, ADP, APAVIL lucrează permanent, de peste 48 de ore, cu toate cele 25 utilaje din dotare (buldoexcavator, miniexcavator, wola, bobcat-uri pentru curăţat trotuare, 3 tractoare cu remorci). Au fost achiziţionate până în prezent alte 100 t de sare, în ciuda faptului că angajaţii SALROM au intrat în grevă.
Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea mulţumeşte Centrului de Instruire «Panait Donici» şi ISU Vâlcea pentru că au ajutat la curăţarea căilor de acces înspre zonele adiacente instituţiilor lor şi face apel în egală măsură atât la persoanele juridice, cât şi la Asociaţiile de proprietari şi proprietarii de case particulare din oraş, să dea dovadă de spirit civic şi să se conformeze normelor de salubrizare aprobate prin Hotărârea Consiliului Local nr.50/2006, prin deszăpezirea trotuarelor din faţa sediilor şi a locuinţelor proprietate personală.
Precizăm că până la data emiterii prezentului comunicat de presă, nu au fost semnalate evenimente rutiere majore (ciocniri, avarii auto) în trafic”, a informat Primăria Râmnicu Vâlcea.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ