Preşedintele CJ Vâlcea: ”Nu avem niciun drum închis”

0

Preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Constantin Rădulescu, a făcut marţi o prezentare a stării drumurilor din judeţ, în contextul căderilor masive de zăpadă: „Cu privire la starea drumurilor din judeţul Vâlcea, se circulă în condiţii de iarnă, nu avem niciun drum închis şi suntem la post. Azi m-am deplasat personal în judeţ pentru a vedea, la faţa locului, care sunt condiţiile de trafic pe drumurile judeţene. Îi asigur pe oameni că vom face tot ce ţine de noi ca traficul în judeţul nostru să se desfăşoare în condiţii de siguranţă”.
Rădulescu le-a mulţumit celor de la Regia Judeţeană de Drumuri pentru eforturi: „Suntem la treabă, Regia Judeţeană de Drumuri este la treabă! Vreau să le mulţumesc colegilor de la Secţia Râmnicu Vâlcea a acestei regii care azi-noapte au stat în hală şi au reparat o maşină ce se defectase Acum, maşina este în sectorul Şuşani – Mădulari”.
Directorul RAJDP Vâlcea, Nicolae Vălimăreanu, a declarat că pentru degajarea zăpezii sunt folosite toate cele 37 de utilaje şi că întreg personalul se află pe teren.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ