HCM Râmnicu Vâlcea, victorie categorică în meciul cu Dunărea Brăila

HCM Râmnicu Vâlcea se menține pe locul 3 în etapa 17 din Liga Națională, poziție ce asigură calificarea în cupele europene. Pe 24 februarie, echipa vâlceană de handbal a învins Dunărea Brăila 31- 21 (14-7), într-un meci incendiar, desfășurat la Râmnicu Vâlcea, în prezența a 1500 de spectatori.

0

Antrenorul Aurelin Roșca: „Ne așteaptă un joc foarte greu la Slatina, apoi acasă cu Clujul
Antrenorul principal, Aurelian Roșca, le-a mulțumit fanilor prezenți în Sala Traian și le-a promis că HCM va încerca să lege șirul victoriilor, pentru a-și îndeplini obiectivele. „Mulțumesc fanilor pentru faptul că, după cele două înfrângeri din campionat, au venit să ne susțină în continuare, sperăm să intrăm din nou în tempoul care ne trebuie pentru a realiza obiectivul. Ne bucurăm că a fost o sală aproape plină, noi pentru fani jucăm și sperăm să facem partide bune în continuare. Vom lua fiecare meci în parte, ne așteaptă un joc foarte greu la Slatina, apoi acasă cu Clujul, sunt două echipe în căutare de puncte pentru supraviețuire în Liga Națională. Să nu uităm și jocul de cupă, în deplasare, la Brașov, ne așteaptă un alt meci greu. Sperăm să legăm șirul victoriilor și să aducem din nou oamenii în Sala Traian. Cupa este o variantă în plus pentru calificarea în Europa, dar sunt echipe foarte bune și este greu și acolo, campionatul și cupa se vor juca până în fiecare secundă”, a declarat Aurelian Roșca.

Formația câștigătoare:
HCM: Blazek, Razum – Florica 7, Fernandez 5, Băcăoanu 5, Glibko 3, Lopez 3, Adespii 3, Gavrilă 1, Manea 1, Vukcevic 1, Vasileuskaya 1, Badea 1, Khouildi, Krnic. Antrenori: Aurelian Roșca (principal), Gheorghe Sbora, Ionel Gheorghe.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ