Astăzi, handbal feminin la Râmnicu Vâlcea
HCM Râmnicu Vâlcea –Rapid București, într-un meci între mărire și decădere

Astăzi, echipa de handbal feminin HCM Râmnicu Vâlcea va întâlni Rapid București, într-un meci care se va desfășura la Sala Sporturilor Traian din Râmnicu Vâlcea, începând cu ora 16.00.

0

Cu nouă victorii în ultimele 10 partide de campionat, HCM se află în acest moment pe locul 2 în Liga Naţională (n.r Liga Florilor)şi şi-a depus candidatura pentru a obţine în premieră un loc de cupe europene. Dacă vor învinge, fetele antrenate de Aurelian Roșca încheie această etapă pe poziția secundă în Ligă. Rapidistele sunt la polul opus, pe penultmia poziție, și se luptă  pentru evitarea retrogradării. Cu toate acestea, se așteaptă un meci dificil,pe care echipa din Râmnicu Vâlcea îl abordează cu multă seriozitate.
Etapa de astăzi este ultima a turului de campionat în Liga Națională. Săptămâna viitoare începe returul, iar HCM va juca derby-ul, tot la Râmnicu Vâlcea, contra Coronei Brașov.
Principalul finanțator al HCM este primăria Râmnicu Vâlcea care a contribuit substanțial la acest salt spectaculos. „Sunt foarte mândru de rezultatele pe care le-a obținut echipa noastră de handbal. Am convingerea că în câțiva ani, cu sprijinul nostru, cu ajutorul sponsorilor care ni se vor alătura, fetele vor atinge nivelul valoric al Oltchim”, a declarat vineri primarul Mircia Gutău.

 

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ