ALDE Dolj: ALDE – partidul care a dezamăgit cel mai puţin

Deputat Ion Cupă, vicepreședinte național ALDE: „Românii apreciază consecvența, dreapta măsură și lupta partidului nostru pentru drepturile și libertățile cetățenilor“.

0

„Este limpede că românii au un grad de rezistență tot mai mare la manipulare, la neadevăr și la propagandă goală. Ultimul sondaj CURS ne arată o atitudine corectă a românilor în raport cu ALDE, pe deplin conformă cu realitatea.
ALDE, în opinia românilor, conform cercetării CURS, este partidul care a dezamăgit cel mai puțin și ale cărui strategii politice au fost cele mai adecvate.
Oamenii apreciază activitatea desfășurată de ALDE, atât în Parlament, cât și la guvernare.
Acest lucru face dovada faptului că partidul condus de Călin Popescu Tăriceanu a imprimat consecvență și stabilitate în asigurarea unui proces legislativ corect și a unei guvernări performante reflectate dealtfel în creșterea economiei și a veniturilor populației.
ALDE va păstra în continuare profilul de partid echilibrat, rațional, veritabilă busolă a guvernării și va încerca să impună un ritm mai accelerat în direcția dezvoltării economiei, a sprijinului pentru investiții competitive în România care să genereze bunăstare socială“, se arată într-un comunicat de presă.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ