Deputatul Neaţă – mesaj pentru vâlceni la un an de mandat

Într-un mesaj postat pe pagina sa de socializare, deputatul PSD de Vâlcea, Eugen Neaţă, le transmite vâlcenilor mulţumirile sale pentru votul pe care i l-au acordat în urmă cu un an şi îi asigură că îşi va respecta toate promisiunile. În acest context, parlamentarul social-democrat face referire şi la Legile justiţiei, despre care afirmă că sunt concepute pentru o Românie corectă.

0

„Dragi vâlceni,
Data de 11 decembrie 2016 a fost şi este un moment de neuitat pentru mine!
A fost ziua în care dumneavoastră, oameni minunaţi, mi-aţi acordat votul de încredere la alegerile parlamentare şi aţi decis să vă reprezint ca deputat în Parlamentul României.
Votul meu a fost pentru:
O Românie prosperă şi puternică!
A aduce la guvernare un partid care să redea oamenilor respectul, demnitatea şi liniştea socială! Un partid care are dragoste de oameni, crede în români şi în România!
Nu m-am înşelat şi astăzi arătăm prin ceea ce facem că suntem aproape de oameni şi lucrăm pentru a îndrepta lucrurile în ţara noastră!
Ieri, 11 decembrie 2017, la un an de când am fost ales deputat, am votat în plenul Camerei Deputaţilor pentru:
•Un statut al magistratului european şi modern;
•O justiţie corectă şi imparţială;
•Pentru ca toţi românii să beneficieze de prezumţia de nevinovăţie;
•O justiţie înfăptuită de profesionişti;
•Un stat de drept şi separarea puterilor în stat.
Celor care aveţi încredere în mine vă transmit pe această cale că votul meu a fost în cunoştinţă de cauză, a fost unul care să corecteze disfuncţionalităţile apărute în înfăptuirea actului de justiţie.
Pachetul legislativ „Legile justiţiei” este făcut pentru ca instituţiile statului să funcţioneze în interesul oamenilor şi pentru ca toţi să beneficieze de o legislaţie corectă în care adevărul şi hotărârea justă să primeze.
Mulțumesc tuturor celor care credeţi în mine!
Vă reprezint aşa cum meritaţi: cu cinste, respect şi demnitate. Cred în dumneavoastră, îmi voi respecta promisiunile, vă sunt alături şi sunt convins că împreună vom realiza lucruri pozitive pentru judeţul Vâlcea şi România!
Vă doresc tuturor multă sănătate şi toată aprecierea mea pentru susţinere şi încredere!”

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ