Deputata Daniela Oteşanu – întâlnire cu femeile în dificultate de la Centrul Maternal Troianu

0

În contextul Zilei internaţionale pentru eliminarea violenţei împotriva femeilor,
doamnele din Organizaţia Femeilor Social Democrate Vâlcea au vizitat, pe 25 noiembrie, Centrul Maternal Troianu, un loc în care mămici care nu au unde să se adăpostească sau trec prin perioade dificile au găsit un cămin cald pentru ele şi copiii lor.
Iniţiatoarea acestei întâlniri a fost deputata Daniela Oteşanu, preşedinte al OFSD Vâlcea.
„25 Noiembrie -ziua internaţională pentru eliminarea violenţei împotriva femeilor! Împreună cu prietenele mele din OFSD şi DGASPC Vâlcea, am vizitat Centrul Maternal Troianu. Am stat de vorbă cu doamnele şi domnişoarele din centru, le-am ascultat poveştile, le-am prezentat filme cu subiecte comune cu ale lor, dar şi cu soluţii pentru anumite situaţii, le-am împărtăşit speranţele pentru o viaţă de familie normală. Mulţumim mult personalului din centru pentru sprijin! Mulţumim Dianei Deaconeasa pentru efortul depus în organizarea acestei acţiuni”, a consemnat Daniela Oteşanu pe pagina sa de socializare.
Femeile aflate la Centrul Maternal Troianu au fost sfătuite să aibă încredere în ele însele, dar şi în programele de prevenire şi combatere a violenţei în familie care le pot oferi atât lor cât şi copiilor lor o viaţă mai bună. Şi, la un pahar de suc şi o prăjitură, femeile greu încercate au primit diplome de curaj, dar şi încurajări că nu sunt singure.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ