PNL Dolj: „PSDragnea, în campanie mumă, la putere ciumă”

Ştefan Stoica, preşedintele PNL Dolj, a vorbit duminică, în cadrul unei conferințe de presă, despre moțiunea de cenzură depusă recent de către PNL și susținută de către USR și PMP, afirmând că „Guvernul PSDragnea“ este dăunător pentru România.

0

„Dorim să tragem un mare semnal de alarmă în ceea ce priveşte proasta guvernare a României, o guvernare a PSD şi ALDE, căpușată de Liviu Dragnea. Preşedintele principalului partid de guvernare are mari probleme de natură penală, generează grave prejudicii de imagine ţării şi, cu toate acestea, nu şi-a depus demisia de onoare. Într-un stat membru al Uniunii Europene, un politician de anvergura lui ar trebui să facă un pas în spate. (…) Vedem cu toţii modificările aduse Codului Fiscal şi Legilor Justiţiei sau lipsa de performanţă a miniştrilor, iar în acest sens Partidul Naţional Liberal a luat decizia de a depune o moţiune de cenzură, care, dacă va fi votată de majoritatea parlamentară, va însemna căderea Guvernului PSDragnea. Această iniţiativă a PNL a fost depusă vineri, 17 noiembrie, la Parlament şi a beneficiat de susţinerea grupurilor parlamentare USR şi PMP. Am luat decizia să tipărim, la nivel naţional, pliante de informare pentru cetăţeni, prin care dorim să obţinem sprijinul acestora, să susţină demersul Partidului Naţional Liberal, să ia atitudine faţă de proasta guvernare a PSD şi să-şi contacteze parlamentarii pentru a vota moţiunea de cenzură. La nivelul județului Dolj am tipărit 50.000 de pliante şi de astăzi am demarat campania de informare”, a mai declarat Ştefan Stoica.
Preşedintele PNL Dolj a mai făcut referire şi la iniţiativa consilierilor municipali PNL, prin care s-a solicitat Consiliului Local Municipal Craiova modificarea regulamentului de aplicare a taxei de parcare a autovehiculelor în centrul oraşului, astfel încât cetăţenii să beneficieze de parcare gratuită de luni până vineri, între orele 17:00-8:00, integral sâmbătă şi duminică şi în zilele stabilite prin lege. „Am reuşit să strângem 1.783 de semnături pentru susţinerea acestei iniţiative şi, dacă va exista o dezbatere corectă, în interesul cetăţenilor, această propunere va fi pe ordinea de zi a Consiliului Local Municipal Craiova şi va fi votată”, a mais pus liderul liberal.

„Guvernarea PSD-ALDE a reușit să provoace haos generalizat în toate domeniile“
Și senatorul Mario Ovidiu Oprea, preşedintele PNL Craiova, a vorbit despre moțiunea de cenzură inițiată de Partidul Naţional Liberal, precizând că aceasta ar urma să fie citită și votată la finalul săptămânii care urmează. „Moțiunea «PSDragnea, în campanie mumă, la putere ciumă» este semnată de 141 de parlamentari ai PNL, USR și PMP. Ne așteptăm ca moțiunea să fie citită luni, ca atare, cel târziu joi (23 noiembrie) va fi dezbătută și votată. Noi încercăm să venim cu un demers care să nu fie doar un exercițiu prevăzut în Constituție, ci ne dorim implicarea cetățenilor, care sunt beneficiarii măsurilor dezastruoase ale PSD. Guvernarea PSD-ALDE a reușit să provoace haos generalizat în toate domeniile, și putem observa cum prețurile alimentelor au explodat, combustibilul a ajuns la pragul de 6 lei, inflația a crescut de 13 ori, un Euro a ajuns la nivelul de 4,64 lei, ratele la banca s-au majorat. Minciuna PSDragnea a avut picioare scurte, programul de guvernare a fost o iluzie iar statul paralel, pe care îl clamează, e acela în care domnește hoția și înșelăciunea, adică statul dorit de Tăriceanu și Dragnea“, a declarat Oprea.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ