O craioveancă a predat la Poliţie o geantă cu bani găsită pe o bancă

O femeie din Craiova a returnat o geantă în care se afla suma de 2.100 de lei şi care fusese uitată pe o bancă din cartierul Rovine.

0

Leonora Teicu, în vârstă de 44 de ani, a precizat faptul că, în timp ce se deplasa către domiciliu, a găsit o geantă de culoare neagră aşezată pe o bancă din apropierea unui centru comercial din zona Gării Craiova.
Încercînd să afle cine este proprietarul, femeia a deschis geanta, în care se găsea suma de 2.139 lei, un telefon mobil, precum şi o carte de identitate aparţinând unei femei domiciliate în comuna Pleniţa, judeţul Dolj.
Pentru că nu a reuşit să ia legătura cu proprietara genţii, craioveanca de 44 de ani s-a deplasat la sediul Secţiei Regionale Poliţie Transporturi Craiova, acolo unde a predat geanta. Poliţiştii din cadrul S.R.P.T. Craiova au reuşit să identifice şi să ia legătura cu persoana vătămată, fiind vorba despre o femeie de 60 de ani din comuna Pleniţa, judeţul Dolj care s-a prezentat în scurt la sediul secţiei acolo unde i-a fost restituită geanta cu bunurile existente. Proprietara genţii le-a confirmat poliţiştilor că în geantă se află toată suma de bani şi celelalte bunuri.
Şeful Secţiei Regionale Poliţie Transporturi Craiova, comisarul şef Laurenţiu Gulin, a felicitat-o personal pe Leonora Teicu pentru gestul său, oferindu-i şi o diplomă în semn de recunoştinţă pentru promovarea valorilor morale şi pentru că a dat dovadă de spirit civic.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ