Publicul craiovean se va bucura de asemenea de spectacolul „Furtuna“ vineri, 8 decembrie 2017, ora 18:00, la Teatrul Colibri. Biletele se pot procura de la Agenţia teatrului, de luni până sâmbătă, între orele 10:00 – 13:00 şi 16:00 – 19:00, iar duminica, în intervalul 10:00 – 13:00. Preţ unic bilet Furtuna: 10 lei.
Furtuna de William Shakespeare, cu Marcel Iureș, Oana Stancu, Geo Dinescu, Mugur Prisăcaru, Marin Fagu este o producție inspirată de arta animației, pe un scenariu și în regia lui Cristian Pepino, muzica Marin Fagu. Furtuna se adresează publicului de toate vârstele, prin actori și păpuși, într-o notă de fantastic și umor vorbind despre putere și destin, răzbunare și iertare, despre dominația binelui asupra răului. Decorurile sunt realizate de Remus Alexandru Gabor, iar costumele sunt concepute de Raluca Aionițoaie.

Teatrul Colibri a mai participat anul acesta cu spectacolul Furtuna la festivalurile internaționale: „EuroMarionete” Arad – ediția 18, „Povești“ Alba Iulia – ediția a XII-a și „Sub bagheta lui Merlin“ Timișoara – ediția a II-a, festival la care actorii Oana Stancu, Geo Dinescu, Marin Fagu, Mugur Prisăcaru au primit Premiul pentru Interpretare Colectivă în spectacolul Furtuna și unde s-au acordat Premii de Excelență – regizorului Cristian Pepino și actorului Marcel Iureș, precum și Premiul pentru Management Cultural – Adrianei Teodorescu, managerul Teatrului pentru copii și tineret Colibri Craiova.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ