Stadionul intră miercuri în administrarea Primăriei Craiova

0

„Așteptarea iubitorilor de fotbal din Craiova, dar și din țară a luat sfârșit. Așa cum a demonstrat și până acum, fără a lăsa loc zvonurilor și din dorința de a transmite comunității și tuturor iubitorilor de fotbal doar informații certe, Primăria Craiova anunță astăzi, 07 noiembrie 2017, finalizarea documentației de preluare – primire și a procedurilor necesare pentru a deschide porțile noului stadion din Craiova.
Astfel, miercuri, 08 noiembrie 2017, ora 10.00, este convocată Ședința de îndată a Consiliului Local al Municipiului Craiova, ce are ca subiect preluarea Stadionului de la Compania Națională de Investiții și trecerea acestuia în domeniul public al Municipiului Craiova. Totodată, un alt punct pe ordinea de zi va fi cel referitor la aprobarea organigramei necesare serviciului de administrare a stadionului.
Imediat ce hotărârea de Consiliu Local va fi validată, craiovenii se vor bucura de un stadion ultramodern, realizat la cele mai înalte standarde.
Primăria Municipiului Craiova mulțumește tuturor pentru răbdare și îi asigură pe craioveni că toate demersurile de finalizare au fost realizate cu maximă responsabilitate și profesionalism, din dorința de a le oferi acestora cea mai mare bucurie din ultimii ani: deschiderea porților noului stadion.
Cu o capacitate de 30.000 de locuri, arena din Bănie va putea găzdui competiţii fotbalistice naționale și internaționale, competiţii pentru alte tipuri de sporturi (rugby oină, hochei pe iarbă, mini-hochei sau fotbal american), dar și evenimente culturale și sociale de anvergură, concerte, târguri și expoziţii la cele mai înalte standarde“, se arată într-un comunicat de presă.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ