„La finalul săptămânii trecute, aproape 400 de reprezentanți ai ALDE Craiova s-au reunit la cinematograful Patria în Conferința Municipală de Alegeri.
Conferința, prezidată de președintele ALDE Dolj, deputatul Ion Cupă a marcat începutul unui nou capitol în istoria organizației. ALDE Craiova vrea să devină în 2020 principala forță politică liberală din oraș, o organizație politică puternică, respectată de către craioveni pentru proiectele sale și pentru oamenii pe care îi lansează în spațiul public.
Liberal democrații craioveni și-au propus să continue, prin dialog permanent cu cetățenii și specialiștii din oraș îmbunătățirea Proiectului ALDE pentru dezvoltarea accelerată a Craiovei.
Acest proiect a fost lansat în vară, cu ocazia alegerilor pentru Primăria Craiova, alegeri în care ALDE a obținut 12% din voturi, rezultat considerat marea surpriză a alegerilor.
ALDE Craiova și-a ales în cadrul Conferinței, prin vot secret, structurile de conducere. Anișoara Stănculescu a fost aleasă cu unanimitate de voturi președintele organizației. Vicepreședinți ai ALDE Craiova au fost aleși: Ionel Pană, Calotă Firmilian, Dumitru Mănescu, Costinaș Camelia, Ianculescu Adrian, Anca Koc, Bogdan Forțan.
În ședința de miercuri, 8 noiembrie, a Biroului Executiv Municipal al ALDE Craiova vor fi alese și celelalte funcții care asigură funcționarea organizației: secretarii coordonatori și trezorierul“, se arată într-un comunicat al ALDE Dolj.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ