HCM Rm. Vâlcea, victorie în fața CSM Bistrița

Echipa de handbal feminin HCM Rm. Vâlcea a obținut pe 16 septembrie prima victorie din noul sezon competițional al Ligii Florilor la handbal feminin. Fetele antrenate de Aurelian Roșca s-au impus pe terenul formației CSM Bistriția la o diferență de 3 goluri: 23-20 (10-10)

0

Următorul meci: 8 octombrie, acasă la HC Dunărea Brăila
Partida a contat pentru etapa a treia a Ligii Florilor. În următorul meci echipa din Vâlcea se va deplasa acasă la HC Dunărea Brăila, partida urmând să se desfășoare în data de 8 octombrie, după pauza competițională în care Echipa Națională a României va disputa primele partide din preliminariile Campionatului European de handbal feminin. Meciul dintre HC Dunărea Brăila și HCM RM. Vâlcea va fi transmis de TVR1, cu începere de la ora 16:00.
De cealaltă parte echipa CSM Bistrița va întâlni în etapa a 4-a formația nou promovată, CSM Slatina. Partida va avea loc în data de 7 octombrie 2017, de la ora 11:00 și în direct la TVR 2.
În momentul actual, după 3 meciuri disputate HCM RM. Vâlcea a acumulat 3 puncte în clasament: Herrero M. – 6 goluri, Glibko I. – 5 goluri, Krnic N. – 4 goluri, Florica C. – 4 goluri, Vasileuskaya N. – 3 goluri, Gavrilă A. – 1 gol.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ