Stadionul „Ion Oblemenco”, sigur şi pregătit de recepţie

Inaugurarea Spitalului Municipal Filantropia din Craiova a fost urmată de o vizită a oficialităţilor la Stadionul „Ion Oblemenco”. Liviu Dragnea, preşedinte PSD, şi ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, cea care a iniţiat proiectul privind construcţia arenei craiovene, au primit asigurări de la constructor că obiectivul nu pune probleme din punct de vedere al calităţii construcţiei.

0

Dragnea a observat deja schimbări majore de la ultima vizită făcută stadionului(aprilie a.c) până în prezent. Acesta se declară mulţumit că în ciuda piedicilor existente, proiectul s-a realizat. „Când am mai venit data trecută, nu era aşa şi sunt foarte marcat și emoționat pentru că vă putem spune amândoi cum a apărut ideea. Eu o tot încurajam pe Olguța c-o s-o facem, dar nu eram foarte, foarte siguri că vom reuși. Am avut piedici după piedici până a se realiza acest obiectiv și de aici, din Dolj, de la Craiova, și de la București și din partea altor instituții. Până la urmă rămâne ceva, un stadion de referință, care va dăinui peste ani”, a precizat Dragnea.

„Construcția este sigură și în regulă, nu are niciun fel de problemă”

Lia Olguţa Vasilescu a dat asigurări că, în ciuda informaţiilor apărute la partea de structură metalică, mai exact la siguranţa oferită, nu sunt probleme. Constructorul a întărit această idee, semn că lucrurile sunt pe un făgaş normal. Cel puţin la nivel declarativ. „Toate problemele care au fost sunt remediate, rezolvate și așteptăm să se facă recepția fără niciun fel de probleme. Ca la orice construcție dificilă și mare au fost niște neconformități, dar care s-au rezolvat. Nu este nimic de care să ne temem. Construcția este sigură și în regulă, nu are niciun fel de problemă”, a explicat reprezentantul firmei constructoare.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ