Vâlcea: Au fost semnate cinci contracte pentru lucrări prin PNDL

Președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu, a declarat că pe 5 septembrie a.c., a semnat la Ministerul Dezvoltării Regionale primele cinci contracte pentru lucrări, din cele 13 aprobate CJ Vâlcea prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL).

0

Potrivit lui Constantin Rădulescu,aceste contracte însumează 10 milioane lei, din totalul de 200 milioane lei, bani alocați Consiliului Județean Vâlcea., pentru cele 13 proiecte.          „ Consiliul Județean Vâlcea are aprobate de Ministerul Dezvoltării Regionale 13 proiecte pentru modernizarea ce totalizează 208 milioane lei noi, adică 2008 miliarde lei vechi. După cum se știe, județului nostru i-au fost alocate, urmare a cererilor depuse de către primari, dar și de către Consiliul Județean, aproximativ 7500 miliarde lei vechi.  Astăzi, la București, am semnat primele contracte pentru lucrări din cele 13 pe care Consiliul Județean Vâlcea le are aprobate. Primele 5 contracte au o valoare de 108 miliarde lei vechi și cuprind modernizarea și reabilitarea Școlii Populare de Arte, modernizarea, reabilitarea și asfaltarea unor drumuri județene. Îi mulțumesc doamnei Ministru Sevil Shhaideh și domnului Ministru Secretar de Stat Adrian Gâdea pentru modul corect în care tratează județul Vâlcea”, a spus președintele CJ Vâlcea.

Urmează semnarea altor contracte importante

Acesta a subliniat  că în  zilele următoare vor fi semnate și alte contracte prin același program: „PNDL  este un program deosebit de important pentru țara noastră, lansat de domnull Liviu Dragnea, cel care era ministru la acea vreme. Este un program prin care România se modernizează și prin care județul Vâlcea va beneficia de investiții importante la nivelul infrastructurii, unităților sanitare, unităților de învățământ, rețele de alimentare cu apă și alte investiții destinate modernizării tuturor localităților din țara noastră.  În zilele ce vor urma, vom continua procedura semnării contractelor la Ministerul Dezvoltării Regionale, pe măsură ce documentațiile vor fi gata.”, a precizat Rădulescu.

 

 

 

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ