Raluca Turcan: „Mario Oprea, în funcţia de primar al Craiovei, va deschide primăria pentru investiţii serioase”

Raluca Turcan, preşedinte interimar PNL, şi Ludovic Orban, candidat pentru șefia partidului, au fost prezenţi la Craiova, vineri, pentru a participa la o conferinţă de presă în cadrul căreia s-a pus accent pe atuurile candidatului PNL la Primăria Craiova. Alături de Mario Ovidiu Oprea s-au aflat şi parlamentarii de Dolj, Ionuţ Stroe şi Nicolae Giugea, şi preşedintele PNL Dolj, Ştefan Stoica.

0

Prezentă la Craiova pentru a-l susţine pe Mario Ovidiu Oprea la alegerile parţiale din 11 iunie a.c., Raluca Turcan, preşedinte interimar al PNL, a explicat care sunt motivele pentru care craiovenii ar trebui să opteze pentru candidatul PNL. „Ceea ce ne-au transmis cetăţenii, prin voturile de la alegerile parlamentare şi cele locale, am analizat şi am început să corectăm. Candidatul la Primăria Craiova împreună cu preşedintele PNL Dolj, Ştefan Stoica, împreună cu parlamentarii de Dolj pe care îi aveţi, sunt dispuşi să pună interesul craiovenilor mai presus de o competiţie politică internă. Acest mesaj vreau să fie bine înţeles. Alegerile parţiale sunt despre doljeni, despre craioveni. Reprezintă un moment în care politicienii trebuie să îi convingă pe cei din afara partidului că merită încrederea lor. Eu, ca preşedinte interimar al PNL, trebuie să răspund la întrebarea de ce să alegem PNL la aceste alegeri parţiale? Trebuie să fie aşa pentru că PSD, peste tot în ţară, răspândeşte dependenţa de stat, lipsa de investiţii şi sărăcia. PSD caută să existe cât mai mulţi oameni care aşteaptă ajutoare sociale pentru că aceştia sunt uşor de controlat. Acolo unde există administraţie PNL, însă, avem o atragere eficientă a fondurilor europene, fonduri care se regăsesc în proiecte pentru locuitori. De asemenea, avem lipsă de birocraţie, ajutoare sociale puţine, doar pentru cei în nevoie, investiţii publice şi private care creează locuri de muncă. Aceasta este o realitate care trebuie deja spusă în spaţiul public. PSD aduce sărăcie, PNL ştie să atragă fonduri, investitori şi să creeze locuri de muncă. Mario Oprea este un om harnic, un om care ştie cum să muncească temeinic şi sunt convinsă că va fi un primar pentru interesele cetăţenilor. Mario Oprea, în funcţia de primar al Craiovei va deschide primăria pentru a lucra cât mai mult cu craiovenii, va deschide primăria pentru investiţii serioase, nu cele care iau ochii”, a declarat Raluca Turcan, preşedinte interimar al PNL.

„Acolo unde este PSD nu sunt investiţii, este sărăcie, este subdezvoltare”

La rândul său, Ludovic Orban, pretendent la şefia PNL, a vorbit despre şansa la un trai mai bun pe care şi-o vor oferi craiovenii dacă pe 11 iuni a.c. vor alege un primar liberal. „Pentru Ovidiu Mario Oprea pot să bag mâna în foc că este un om cu un caracter remarcabil, un om de o cinste şi o corectitudine ireproşabilă, un om care este în PNL din 1990 şi care a rămăs aici şi la bine şi la greu. Garantez că Mario Oprea este omul care se va ţine de cuvânt şi va atinge toate obiectivele pe care s-a angajat să le realizeze. Craiova nu are nevoie de pacheţele oferite din banul public, ci de o dezvoltare, de investiţii care să ofere oportunităţi pentru locuitorii oraşului, investiţii care să genereze locuri de muncă bine plătite. Din păcate, acolo unde este PSD nu sunt investiţii, este sărăcie, este subdezvoltare. În mod programat, actualul partid de guvernământ are interesul pentru a-şi menţine unele programe, are interesul ca un număr cât mai mare de români să rămână dependenţi de ajutorul oferit de stat. În cazul nostru, obiectivul fundamental este acela de a oferi craiovenilor şansa reală de a putea să trăiască la un nivel cât mai aproape de cel european. Ovidiu Mario Oprea reprezintă garanţia unui astfel de viitor”, a precizat Orban.

„My Craiova”, aplicaţie pentru toţi craiovenii

Mario Ovidiu Oprea a pus accent pe importanţa unei continue comunicări dintre cetăţeni şi Primăria Craiova. „Craiovenii vor condiţii minime. Sunt oameni care vor să iasă afară din case după o ploaie, ori domnilor, asta e Craiova reală a anului 2017, nu cea pozată şi photoshopată de PSD! Oamenii continuă să-şi actualizeze cererile, pe acea pagină unde poţi adresa întrebări primarului. Nimic nu se întâmplă. Ce propunem noi?<<My Craiova – Aplicaţia Primăriei Craiova pentru sesizări>>. Preluând modelul de succes al Clujului, vom pune la dispoziţia cetăţenilor o aplicaţie prin intermediul căreia cetăţenii pot transmite sesizările direct către primărie. Aplicaţia My Craiova va fi gratuită şi va putea fi descărcată de pe dispozitivele de tip smartphone. Craiovenii se vor putea adresa direct pentruprobleme legate de salubritate, parcări neregulamentare, depozitare de deşeuri, lucrări neautorizate sau pentru nelămuriri legate de plata taxelor si impozitelor. Este nevoie ca oamenii să nu mai bată la uşi închise! Este nevoie ca Primăria Craiovei să nu funcţioneze conform unui program de linişte prelungit”, a transmis Mario Ovidiu Oprea, candadit PNL la funcţia de primar al Craiovei.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ