Electoral
Anişoara Stănculescu, candidat ALDE la Primăria Craiova: „Am soluţii pentru decongestionarea zonei centrale”

0

Traficul în Craiova ne mănâncă tuturor nervi, timp și bani. Consider că pentru fluidizarea traficului în zona centrală, este necesară introducerea de parcometre electronice „cu timp limitat”, după modelul marilor orașe europene. Majoritatea parcărilor din centru sunt ocupate de către distribuitori din alte zone ale țării, care nu plătesc nimic pentru municipalitate.
Cred că ar trebui să introducem vinieta de tranzit pentru autovehiculele neînmatriculate în Dolj. Cei care doresc să intre în oraș vor trebui să plătească o taxă de tranzit. Daca orașe din Germania, Italia, Franța, dar și Sibiul sau Clujul, procedează în acest fel pentru a ușura traficul în zonele centrale și pentru a-și proteja cetățenii de noxe, de ce nu ar putea face și Craiova la fel?!
Dincolo de această campanie electorală, cred că ar trebui făcută o presiune din partea clasei politice locale, pentru ca municipalitatea să ia astfel de măsuri care să ne aducă în rândul comunităților care își respectă cu adevărat cetățenii.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ