Al patrulea an consecutiv, Annabella şi Râureni vă invită să sărbătoriţi Ziua Copilului printr-un eveniment deosebit la Annabella A-Z

Joi, 1 iunie 2017, orele 16.00, parcarea Annabella A-Z, bd. Dem Rădulescu, se transformă într-un imens spaţiu de joacă. Cu mic, cu mare, vâlcenii sunt invitaţi să participe la un spectacol veritabil, în care vedetele sunt chiar copiii dumneavoastră.

0

Pasiunea pentru călătorii, joacă şi plăcerea de a descoperi lucruri noi este la fel de mare la orice vârstă. Fie că este vorba de oraşe sau ţări pe care nu le cunoaştem, fie că ne gândim la lumi imaginare, de poveste, în care putem păşi doar cu puterea imaginaţiei, bucuria aventurii este imensă pentru oricine, mai mari sau mai mici.
Aventura prin joacă este o invitaţie deschisă la distracţie într-o mare sărbătoare a prieteniei, plină de provocări dintre cele mai amuzante. Vom parcurge cu o viteză ameţitoare distanţe imaginare de mii de kilometri şi vom gusta fiecare ingredient al unei petreceri de zile mari. Toţi participanţii vor avea asigurate amintiri plăcute.
Împreună cu profesionişti ai spectacolului, cei mici se vor bucura de teatru pentru copii, picioroange, ateliere de creaţie pe grupe de vârstă, picturi pe faţă, jocuri ale copilăriei de altădată, muzică şi dans, desene pe asfalt, concursuri şi multe alte surprise.
Annabella urează tuturor clienţilor: „La mulţi ani!”

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ