Anişoara Stănculescu, candidatul ALDE, la Primăria Craiova nu mai este director al Cancelariei Prefectului

Anişoara Stănculescu, candidat ALDE la Primăria Craiova: „Mi-am depus demisia de la Prefectură pentru că nu vreau să amestec în campania electorală, în niciun fel vreo instituţie publică”.

0

„Informăm opinia publică faptul că Anişoara Stănculescu şi-a depus demisia din poziţia de director la Cancelaria Prefectului încă din dimineaţa zilei de luni, 22 mai, înaintea înregistrării oficiale a candidaturii sale pentru funcţia de primar al Craiovei. Considerăm că este un gest firesc pentru un candidat care îşi respectă alegătorii, de a nu implica, în niciun fel, în vreo activitate electorală, o instituţie publică. Considerăm că toţi candidaţii la Primaria Craiova ar trebui să facă un gest similar, inclusiv cei care sunt parlamentari. Nu e normal să facem campanie pentru o instituţie publică (Primăria), folosind, de exemplu, maşina sau resursele logistice obţinute de la altă instituţie publică (Parlamentul)“, se arată într-un comunicat de presă al ALDE Dolj.
La rândul său, Anişoara Stănculescu a declarată: „Îl felicit pe domnul Genoiu pentru gestul făcut de a demisiona din funcţiile deţinute. Mă aşteptam însă că dl. Genoiu să fie bine informat şi să primesc eu întâi felicitări de la dânsul pentru că am făcut acest gest al demisiei înaintea sa. Urez succes tuturor candidaţilor. Să câştige Craiova!”.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ