Mihail Genoiu, oficial în cursa pentru funcţia de primar al Craiovei

Mihail Genoiu, candidat din partea PSD pentru Primăria Craiova, a intrat oficial în cursa pentru ocuparea fotoliului de primar. Genoiu a ocupat funcţia de primar interimar al municipiului Craiova, după ce Lia Olguţa Vasilescu a obţinut mandatul de senator în Parlamentul României.

0

Mihail Genoiu şi-a propus ca la finalul celor trei ani de mandat, cât mai are până în 2020, să pună Craiova pe locul al treilea într-un clasament al oraşelor din ţară, criteriul de departajare fiind ritmul de dezvoltare. „Îi asigur pe toţi craiovenii că ritmul de dezvoltare al municipiului nu va scădea nicio clipă. Oraşul a înflorit şi va înflori continuu. Proiectele se derulează aşa cum se cuvine. Cele începute se închid cu succes, iar cele care trebuie continuate au o bună desfăşurare. Aşa cum am spus-o şi cu alte ocazii, sper ca la sfârşitul celor trei ani de mandat să fim al treilea oraş din România, ca dezvoltare, din toate punctele de vedere. Mulţumesc doamnei ministru, Lia Olguţa Vasilescu, pentru ritmul de dezvoltare pe care l-a impus şi mulţumesc întregii echipe pentru susţinere”, a declarat Genoiu.

Claudiu Manda: „Ne aşteptăm să luăm peste 50%”

Claudiu Manda, preşedinte PSD Dolj, a estimat că Mihail Genoiu va obţine peste 50% dintre voturile craiovenilor. „Astăzi, împreună cu aproape 300 de colegi l-am însoţit pe Mihail Genoiu la depunerea candidaturii pentru funcţia de primar al Craiovei. Mulţumim craiovenilor care au semnat pentru susţinerea lui, peste 36.000 de semnături. Aşteptăm ca numărul de voturi la alegeri să fie mai mare. Ne aşteptăm să luăm peste 50%.  Felicitări echipei PSD pentru mobilizare şi implicare. I-am spus şi domnului Genoiu faptul că prima condiţie pentru a câştiga este să se înscrie în cursă. Sunt sigur ca Mihail Genoiu, ca primar, ştie să facă echipă cu Consiliu Local Craiova şi să continue proiectele începute alături de Lia Olguţa Vasilescu”, a precizat Manda.

Lia Olguţa Vasilescu: „Nu îmi este indiferent cine va deveni primar al Craiovei”

Alături de Mihail Genoiu, la depunerea candidaturii, a fost şi ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, fost primar al Craiovei. Aceasta îşi doreşte o campanie curată şi vrea ca viitorul primar al municipiului să continue ritmul de dezvoltare a urbei. „În urmă cu un an de zile, eram tot aici, eu în altă postură. Eram tot cu Mihail Genoiu lângă mine pentru că făcea parte din echipa mea, aşa cum a făcut parte în ultimii cinci ani de zile. În urmă cu un an, îmi depuneam eu cndidatura şi mă susţiunea domnul Genoiu. Acum îşi depune dumnealui candidatura. Eu îi sunt alături aşa cum toată organizaţia PSD îi este. Urmează o perioadă destul de grea pe care o cunoaştem cu toţii pentru că am mai trecut prin astfel de momente. Este o perioadă în care, în general, se împroşcă cu noroi de către candidaţi care nu au niciun proiect şi care nu au nimic de spus. Noi nu vom face acest lucru. Vom avea o campanie în care vom vorbi despre proiectele noastre şi vreau să vă spun că nu îmi este indiferent cine va deveni primar al Craiovei. Şi asta pentru că am reuşit să impun oraşului un ritm de dezvoltare care nu s-a mai întâmplat în foarte multe localităţi din ţară. Am reuşit să fim pe primul loc la absorţia de fonduri europene, am reuşit să atragem foarte mulţi bani de la bugetul naţional, ceea ce este foarte bine. L-am susţinut pe Mihail Genoiu încă din prima clipă considerând că este cea mai bună persoană pentru că am lucrat împreună, în ultimii cinci ani, la toate proiectele pentru dezvoltarea Craiovei”, a menţionat Lia Olguţa Vasilescu.

 

 

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ