Mario Ovidiu Oprea şi-a depus candidatura pentru Primăria Craiova

Mario Ovidiu Oprea, preşedintele PNL Craiova, şi-a depus candidatura pentru funcţia de primar al municipiului Craiova, în data de 21 mai a.c. Acesta se consideră ca fiind omul potrivit pentru cetăţenii urbei şi ia în calcul o „renovare” a administraţiei locale.

0

Mario Ovidiu Oprea, candidat pentru funcţia de primar al Craiovei, din partea PNL, îşi doreşte o administraţie la vedere şi deja şi-a notat în agendă, în urma discuţiilor cu cetăţenii, propunerile oamenilor şi nevoile acestora. „În primul rând vreau să mulţumesc tuturor craiovenilor care au semnat pentru ca eu să pot deveni candidatul PNL la alegerile locale parţiale din 11 iunie şi colegilor mei. Este un semnal pozitiv care arată că suntem dispuşi să facem echipă pentru a reporni motorul Băniei. Mi-am depus candidatura pentru o administraţie la vedere, care trebuie să intre în renovare. Sunt deschis propunerilor pe care mi le notez în discuţiile cu cetăţenii şi cred că sunt primarul energic, integru şi disponibil de care au nevoie”, a menţionat Oprea.

„Fără improvizaţie în administraţie”

Oprea consideră că înfiinţarea unui pol industrial la Craiova este cea mai bună variantă pentru economia locală. „În cadrul unui sondaj de opinie care va prezentat pe larg, craiovenii s-au plâns că guvernarea locală este deficitară din cauza birocraţiei, politizării excesive si si-au aratat nemulţumirea faţă de fenomenul generalizat de corupţie cu care se pare că s-au confruntat. Ţinând cont de asta, o să fiu primarul care dă start fabricaţiei, nu conspiraţiei în politica locală. 42% dintre respondenţi consideră că înfiinţarea unui pol industrial la Craiova este soluţia economiei locale şi vor ca în viitor, municipiul să redevină un centru industrial şi universitar. Sunt în asentimentul oamenilor. Răspunsurile lor au venit să confirme faptul că mergem în aceeaşi direcţie, că propunerile mele au primit ecou şi că având acelaşi ţel, vom descurca împreună orice drum. Fără improvizaţie în administraţie”, a conchis Mario Ovidiu Oprea.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ