Angajaţi ai DRDP Craiova, audiaţi la DNA

Procurorii DNA Craiova audiază, miercuri, mai mulţi angajaţi ai Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Craiova, fiind vizate anumite contracte pentru întreţinerea drumurilor.

0

Conform Mediafax, ar fi vorba despre nouă angajaţi, între care şi şefi ai DRDP Craiova, care sunt audiaţi după ce unul dintre salariaţii instituţiei a făcut o plângere cu privire la modul în care a fost încheiat, în anul 2008, un contract pentru întreţinere drumuri şi deszăpezire cu firma Tehnologica Radion.

sursa foto: www.giurgiuveanul.ro

Directorul instituţiei, vedetă în presa tabloidă
De menţionat că, deşi nu are nicio legătură cu dosarul, directorul DRDP Craiova, Bogdan Bratu (foto), este, la rândul său, în vizorul presei. Astfel, în aceeaşi zi în care presa relata despre vizita angajaţilor Direcţiei de Drumuri la DNA, pe site-ul ziuanews.ro era publicat un articol unde se vorbeşte despre vizitele lui Bogdan Bratu în cluburile destinate… swingerilor.
Dincolo de ancheta procurorilor DNA sau de ancheta jurnaliştilor de la ziuanews, un lucru este cert: imaginea publică a DRDP Craiova, sau ce a mai rămas din ea, se deteriorează mai rapid decât asfaltul de pe şoselele pe care le administrează.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ