Liviu Dragnea, Sevil Shhaideh şi Lia Olguţa Vasilescu au luat pulsul lucrărilor de la stadionul din Craiova

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a ajuns miercuri la Craiova, însoţit fiind în cadrul vizitei sale de către vicepremierul României, Sevil Shhaideh şi ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu. Aceştia au vizitat şantierul Stadionului „Ion Oblemenco” din Craiova şi au participat la Conferinţa Extraordinară a PSD Dolj, organizată la sediul Centrului Multifuncţional Craiova. Cu acest prilej, Mihail Genoiu a fost validat pentru funcţia de primar al urbei.

0

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost plăcut impresionat de modul în care se prezintă arena craioveană, amintind faptul că a crezut de la bun început în acest proiect  „Sunt foarte bucuros, chiar emoţionat, pentru că în 2015, când am venit pentru prima dată aici, puţini credeau că vom avea curaj să demarăm acest proiect şi ami ales să asigurăm finanţare. Foarte puţini au crezut că îl vom duce al bun sfârşit. Cei mai mulţi au crezut că se va întâmpla aşa cum s-a întâmplat cu toate <<gogoşile>>din anumite perioade în care miniştrii veneau, promiteau, se tăia o panglică, se punea un cancioc de ciment şi mai veneau în campania ulterioară să mai pună unul. Stadionul este un proiect la care am ţinut foarte mult, am sperat şi sper să fie în continuare unul dintr-un şir lung de baze sportive în  România, este şi un preţ foarte bun comparativ ce e în Ungaria, deci putem să facem mai ieftin ca ei şi categoric mai frumos. Este un proiect care într-adevăr seamănă cu un OZN, dar nu este futurist, este un stadion în care toţi cei care suntem în sud ne punem foarte mari speranţe”, a declarat Dragnea.

„De aici e obligatoriu să fiţi în fiecare an în play-off”

Şeful PSD a dat asigurări că o să fie prezent la primul meci ce se va juca pe noul stadion craiovean. De precizat că la proiectul privind construcţia bazei sportive a lucrat şi Sevil Shhaideh, vicepremierul României. „Vreau de asemenea să ştiţi că şi doamna Sevil Shhaideh, care lucra cu mine în echipă atunci, împreună cu doamna de la CNI au reuşit să ducă toată această procedură până la capăt. Totodată, vreau să apreciez modul în care constructorul a lucrat, faptul că îşi respectă termenele şi calitatea lucrărilor. M-am interesat la cei de la CNI şi lucrarea este foarte bună şi în termen. Un astfel de obiectiv este unul naţional pe care eu cred că şi Olguţa e de acord să-l integrăm în prinosul pe care la anul vrem cu toţii să-l aducem centenarului. Craiova poate întâmpina o sută de ani de România cu acest proiect. De aici e obligatoriu să fiţi în fiecare an în play-off. La meciul inaugural o să vin. A venit cineva cu propunerea să facem un meci amical între selecţionata Parlamentului şi Craiova. Dacă au curaj să joace cu noi”,a  completat liderul PSD.

Genoiu, validat pentru funcţia de primar

Potrivit ministrului Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, recepţia lucrărilor de la stadionul din Craiova va demara în luna iulie a.c., urmând ca totul să fie gata în toamnă. După vizita făcută stadionului, a avut loc Conferinţa Extraordinară a PSD Dolj, în cadrul întâlnirii cu social-democraţii fiind validată candidatura lui Mihail Genoiu la funcţia de primar al municipiului Craiova.

 

 

 

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ