foto: adevarul.ro

Ajuns la cea de-a VI-a ediţie, tradiţionalul concurs de ciclism din localitatea Măciuca este organizat de Damila şi Fundaţia Dumitru Drăghicescu împreună cu Federaţia Română de Ciclism, sub numele Bike Fest 2017 Damila Măciuca. Concursul a adus laolaltă peste 150 de iubitori ai acestui sport, amatori sau profesionişti, uniţi de dorinţa de a petrece 1 mai într-un mod plăcut, în cadrul unei comunităţi primitoare şi active: comunitatea locală din comuna Măciuca, judeţul Vâlcea. Participarea la concursul de ciclism nu a implicat nicio taxă de participare.
Participanţii au ales între două curse: cursa de 40 km, desfaşurată pe traseul Măciuca – Giuleşti – Oteteleşiu – Bălceşti – Oteteleşiu – Valea Mare – Măciuca şi cursa de 24 km, pe traseul Măciuca – Giuleşti – Valea Mare – Măciuca.
Fiecare din cei prezenţi la linia de start a primit un kit de concurs constând în tricou, număr de concurs, cip de cronometrare, precum şi diferite produse oferite de sponsorii Weber, Bramac, Boromir şi Forest Retreat & Spa. Tuturor celor care au reuşit să treacă linia de sosire le-a fost acordată medalia de finisher.

Câştigătorii sunt:
Cursa 40 km
Locul 1: Enache Dorin Marcel – timp 01:01:00.567
Locul 2: Marin Cristian – timp 01:01:00.570
Locul 3: Bonteanu Ionel Eusebio – timp 01:01:00.573
Cursa 24 km
Locul 1: Giulescu Ştefan-Doris – timp 00:46:11.573
Locul 2: Enache Stelian – timp 00:46:15.287
Locul 3: Niţu George Cristian – timp 00:47:41.350

Au mai fost premiaţi pentru curajul lor:
Matican Theodor, paralimpic, 00:51:15.793
Florina Teodorescu, viitoare mămică, gravidă în 4 luni
Puican Tudor, cel mai tânăr participant, 7 ani.

Evenimentul Bike Fest Maciuca 2017 face parte din campania aniversară Damila 25, campanie care marchează 25 de ani de activitate Damila şi are ca scop implicarea activă în viaţa comunităţii locale. „Mulţumesc participanţilor, celor care astăzi au călătorit kilometri mulţi până la Măciuca (judeţ Vâlcea) pentru a face parte dintr-un proiect sportiv, pentru o generaţie mai bună, mai calmă, mai tolerantă, mai înţeleaptă, mai dreaptă, mai frumoasă, mai iubitoare! Am preţuit fiecare zâmbet, fiecare speranţă, fiecare efort! Nu am acest privilegiu în fiecare zi! Competiţia pentru curaj a fost preferata mea. Proba a fost câştigată de un tânăr paralimpic, urmat de o viitoare mămică, însărcinată în patru luni şi de un copil ambiţios de numai 7 ani. Toţi au participat la cursa de 24 km. Au fost emoţii, trăiri sincere, ale unor oameni buni, iubitori de sport, de dreptate, pentru o comunitate mai bună. Mulţumesc celor 15 voluntari datorită cărora participanţilor la concurs nu le-a lipsit nimic în zonele de hidratare şi alimentare”, (Mihaela Rovenţa, director general adjunct)

Damila anunţă că va renova o secţie a Spitalului de Obstetrică şi Ginecologie Râmnicu Vâlcea

Alte acţiuni din campania aniversară Damila 25 ce urmează să se realizeze sunt: renovarea unei secţii din cadrul Spitalului de Obstetrică şi Ginecologie Râmnicu Vâlcea, susţinerea sărbătorilor locale tradiţionale Zilele Râmnicului, Ziua localităţii Măciuca şi Cocoşul de Hurez.
În luna aprilie 2017, compania vâlceană Damila, producător şi distribuitor pe piaţa produselor din oţel şi a materialelor de construcţii din România, a împlinit un sfert de secol de activitate.
Damila, societate comercială cu capital privat, 100% românesc, înfiinţată în anul 1992, ocupă un loc important pe piaţa materialelor de construcţii şi finisaje din România, având rol de producător, importator şi distribuitor pentru produsele pe care le comercializează.

Sursa: Damila

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ