Râmnicu Vâlcea: Primăria schimbă criteriile pentru repartizarea locuinţelor ANL

Primăria Râmnicu Vâlcea schimbă criteriile de prioritate pentru repartizarea locuinţelor ANL, oferind astfel o şansă şi tinerilor care lucrează pe platforme industriale situate în localităţile limitrofe municipiului. Pentru a primi astfel de locuinţe, solicitanţii trebuie să facă şi dovada faptului că au domiciliul stabil de peste un an în Râmnicu Vâlcea.

0

Schimbarea criteriilor pentru stabilirea ordinii de prioritate în soluţionarea cererilor de locuinţe şi în repartizarea locuinţelor pentru tineri, destinate închirierii în municipiul Râmnicu Vâlcea, survine ca urmare a faptului că o parte dintre solicitanţii înscrişi pe lista de priorităţi sunt angajaţi ai societăţii Faurecia România SRL. Societatea şi-a mutat punctul de lucru în localitatea Budeşti, situaţie în care aceştia ar pierde dreptul de repartizare a unei locuinţe, câştigat după o lungă perioadă de aşteptare.
Ca urmare, în şedinţa ordinară a CL Râmnicu Vâlcea din 28 februarie a.c., executivul primăriei a propus consilierilor modificarea regulamentului cu următorul text: „Titularul cererii de locuinţe trebuie să îşi desfăşoare activitatea în Râmnicu Vâlcea sau pe platforme industriale situate în localităţile limitrofe acestuia, aşa cum sunt prevăzute în documentaţiile de urbanism ale acestor localităţi. Solicitanţii care îşi desfăşoară activitatea în afara municipiului Râmnicu Vâlcea trebuie să facă dovada că au domiciliul stabil de cel puţin un an în această localitate”.

 

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ