Indiscreții de Vâlcea

0

Stop risipei de la stadion!
Primarul municipiului Râmnicu Vâlcea, Mircia Gutău, este decis să facă ordine la stadionul Zăvoi, devenit, în timp, un fel de conductă de risipă a banului public. ”La stadion sunt 700 de milioane lei gaură la partea electrică, 800 de milioane la apă, este de plătit gazul. Toţi consumă, toţi fac jaf, toţi se antrenează fără să plătească un leu. Am spus stop! Toate chioşcurile de lângă stadion consumau curentul electric al stadionului, plătit de primărie. S-a făcut un referat, s-au montat contoare, fiecare va plăti cât consumă, nu să ţină iarna geamurile deschise, de atâta căldură, pe banii primăriei. Terenul de sport este aproape gata, vom institui o taxă pentru folosirea acestui teren. Copiii care nu sunt legitimaţi la CS Municipal vor plăti o taxă lunară de 50 de lei, ceea ce e modic, tot ca să sprijinim copiii. Cei care sunt legitimaţi la clubul nostru se vor antrena gratis”, a spus primarul.

Cum se fura la ETA
La societatea de transport public ETA, s-a făcut, în decembrie 2016, o economie de 3.218 litri de combustibil, iar în ianuarie 2017, de 5.265 litri, menţionează primarul Mircia Gutău. Motivul principal: au fost daţi afară şapte lucrători care furau motorina şi o vindeau.

Eternul Lovin!
Un membru cu ştaif al ALDE Vâlcea nu crede că Dumitru Lovin se va retrage de la preşedinţia organizaţiei judeţene, prin urmare, nu îl va lăsa prinţ moştenitor pe prim-vicepreşedintele Adrian Buşu. ”Cum să renunţe? Este o chestiune de onoare, pe modelul PSD: de la conducerea unei organizaţii judeţene pleci numai cu mâinile pe piept”. Hi, hi!

O stea în devenire la PSD Vâlcea
Recent, a apărut în peisajul local un domn. Se numeşte Mihăilă. Adrian Mihăilă! Este consilierul preşedintelui Consiliului Judeţean Vâlcea şi, la începutul acestui an, pesedişiştii vâlceni s-au trezit cu el implementat şi în Comitetul Executiv Judeţean al organizaţiei de partid. N-o fi cam repejor? Ce se poate constata, aşa, la o primă analiză, despre această stea în devenire din constelaţia social-democrată? Că are voce (dovadă luările de cuvânt de la şedinţele partidului), dar şi talent (mărturii, postările pe facebook, câteva, în timpul serviciului). Tot pe facebook, domnul Mihăilă mai scrie că lucrează la Anam Cara Story; care, potrivit datelor de pe internet, este un SRL având ca obiect de activitate Comerţ cu amănuntul. Alte amănunte, în curând.

Cum poate ajunge prefect Florian Marin
Zvonurile că fostul poliţist de top Florian Marin, acum membru PSD, va fi prefect de Vâlcea se înteţesc. Numai că pentru a ajunge acolo, Marin ar trebui să îndeplinească anumite condiţii: ori să fi fost parlamentar, ori să fie funcţionar public. Cum ”nu corespunde” nici la una, nici la alta, se va recurge la un artificiu, zice lumea. Va fi angajat într-o instituţie de stat, devenind astfel funcţionar public, apoi, hop, pe trambulină, direcţia Prefectură.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ