Indiscreții de Vâlcea

0

Din proiectul chinezesc de la Ocnele Mari a răms doar un calendar de perete
Domnule, vui presa din Vâlcea, timp de vreo doi ani, că la Ocnele Mari nişte chinezi, serioşi nevoie-mare, vor să facă o clinică de recuperare post-operatorie, cu tratamente orientale. Veniră chinezii de câteva ori, îi primi fostul primar cu pâine şi sare, se pozară, se pupară, se lăudară. Până când se alese praful de marele proiect, căci micii chinezi se luară la ceartă. Între noi fie vorba, nu investeau nici dacă nu se certau, ăştia sunt nişte plimbăreţi, iar ai noştri, fie-ne scuzată expresia, ”pun botul”. Ulterior, au cerut garanţia depusă pentru licitaţie, circa 100 milioane lei vechi. Dilema primăriei a fost că nu a ştiut căruia dintre ăştia care s-au certat să restituie banii, căci i-a cerut fiecare. Din marele proiect a rămas un calendar care atârnă în biroul primarului; aşa, întru luare-aminte! Pariu că şi la Băile Govora se va întâmpla „la indigo”?

Buican şi croitoreasa de la Cotroceni
Din postările de pe facebook ale deputatului PNL Cristian Buican: “Palatul Cotroceni. Reporter: sunteți optimistă? Protestatara: nu, sunt croitoreasă!” Eh, dacă avea şi ea oi, se muta în Piaţa Victoriei! Hm, ce ziceti, domnule deputat, sacrificaţi ceva din şeptel?

Cine?
Cine ar putea fi noul director al teatrelor reunite din Râmnicu Vâlcea? Unii spun că Iulian Margu, de la Etalon Tv. Pariem că vor sări ca arşi toţi „maeştrii” din presă!

Anul viitor, râmnicenii vor patina în centru
Primarul municipiului Râmnicu Vâlcea, Mircia Gutău, promite că iarna viitoare oraşul va avea un patinoar în zona centrală. Investiţia este de circa 70.000 de euro.
PSD, mai cu talent, se poate?
Dezamăgitoare activitatea de până acum a parlamentarilor puterii. Înţelege toată lumea că partidul are probleme, din cauza lui Liviu Dragnea, însă este cazul ca aleşii naţiei să depăşească această jenă. Sau nu sunt în stare de mai mult?

Bulacu şi ţărişoara!
Întrebat la conferinţa de presă de săptămâna trecută dacă nu l-au luat aşa, nişte fiori, când a criticat Ordonanţa 13, care, de fapt, îl avantaja, senatorul PNL Romulus Bulacu, dovedit incompatibil de către ANI, a avut un discurs de Nae Caţavencu. „Dar ce, credeţi că eu am ajuns în Parlament să fac legi pentru mine? Eu am ajuns acolo pentru a-i sluji pe cetăţenii acestei ţări!” Ţărişoara, daaa!

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ