Ionuț Stroe: Europa începe acasă!

Deputatul PNL Ionuț Stroe a transmis, cu ocazia Zilei Europei, sărbătorită în fiecare an în data de 9 mai, că PNL este cel mai pro-european partid, iar eforturile liberalilor sunt menite să consolideze proiectul european.

0

„Astăzi celebrăm Ziua Europei. De la aderarea la UE am fructificat din plin șansele pentru dezvoltare: suma netă pe care România a primit-o de la UE este de aproximativ 60 de miliarde de euro. În cei 17 ani, localitățile din România au beneficiat de fonduri europene, iar acest lucru a dus la o transformare radicală în bine. Primarii și președinții de consilii județene ai PNL sunt campioni ai fondurilor de dezvoltare puse la dispoziția noastră de Uniunea Europeană.
Noi, liberalii, avem ambiția să realizăm o Românie puternică în Europa. PNL este cel mai pro-european partid, determinat să consolideze proiectul european și rolul nostru în acesta. Ne dorim stabilitate politică internă și trimiterea în Parlamentul European a unor europarlamentari care să reprezinte interesele românilor și ale României“, a transmis deputatul.

Ionuț Stroe a participat, alături de mai mulți tineri liberali, la o acțiune organizată în Parcul Carol, din Capitală, unde a fost arborat un drapel comun România – Uniunea Europeană de mari dimensiuni. „Mesajul nostru este clar: Europa începe acasă! La mulți ani, Europa! La mulți ani, România!“, a adăugat purtătorul de cuvânt al PNL.  

Facebook Comments