Emil Gînju:” Vom pune accent pe sportul juvenil, vom sprijini fotbalul, vom relua vechile competiții de anvergură”

„Horezu culege în domeniul sportului ce a semănat administrația locală. Adică foarte puțin! Și s-a distrus și ce au semănat alții. Cândva, la Horezu se desfășurau două competiții de anvergură internațională și națională. Au dispărut, noi le vom relua. Mișcarea sportivă se raportează numai la fotbal, care trebuie susținut în continuare. Însă nu e suficient. Este nevoie să dezvoltăm sportul juvenil într-o gamă variată de categorii”, afirmă avocatul Emil Mircea Gînju, candidatul PNL la funcția de primar al orașului Horezu.

0

„Atunci când vorbim de sport nu trebuie să ne raportăm numai la fotbal. Desigur, vom susține în continuare  această ramură sportivă pentru ca Horezu freamătă de bucurie când vine vorba de fotbal.

Dar, vom pune mare accent și pe sportul juvenil, acolo unde avem profesori de sport calificați, care au avut, în trecut, performanțe notabile la discipline precum fotbal, șah, atletism, handbal, tenis de câmp și tenis de masă. Trebuie făcute mini-terenuri de sport în toate satele, iar catedrele de sport din cadrul Liceului Constantin Brâncoveanu și Clubului Copiilor trebuie susținute atât prin promovare cât și prin sprijin financiar.

De asemenea vom relua vechile competiții sportive de anvergură ce se desfășurau în Horezu, respectiv  Etapa Internațională de Șah și Etapele Naționale de Box .

Horezu trebuie trezit la viață ! și vom face tot ceea ce ține de noi să reușim.”, susține  lui Emil Gînju.

Facebook Comments