PNL Dolj nu face nicio alianță cu PSD la nivel local

Biroului Politic Județean al PNL Dolj, cel mai important for de conducere al filialei liberale la nivelul județului, a decis să nu facă nicio alianță cu PSD la alegerile locale și spun că vor promova doar principiile și valorile liberale.

0

„Miercuri, 10 aprilie, a avut loc ședința Biroului Politic Județean al PNL Dolj, cel mai important for de conducere al filialei liberale la nivelul județului. În cadrul acestei ședințe au fost stabilite toate detaliile legate de alegerile locale din data de 9 iunie. Membrii Biroului Politic Județean al PNL Dolj au validat, prin vot, persoanele care vor candida pentru funcțiile de primari de localitate, consilieri locali si județeni.
Prin acest vot, PNL Dolj reafirmă faptul că își susține proprii candidați la alegerile locale din 9 iunie. Toți candidații sunt membri ai Partidului Național Liberal și vor promova doar principiile și valorile liberale.
Candidatul PNL la funcția de primar al Municipiului Craiova este profesorul Nicolae Giugea, iar pentru președinția Consiliului Județean Dolj, candidatul PNL este Nicușor Roșca.
PNL Dolj respectă promisiunea făcută – fără nicio alianță cu PSD în localitățile din Dolj la alegerile locale!“, se arată într-un comunicat de presă al organizației județene a PNL Dolj.

Facebook Comments