Ionuţ Stroe (PNL): „Bucureştenii îşi doresc un primar deschis, nu unul care se ascunde şi se autoizolează“

Deputatul Ionuţ Stroe, purtătorul de cuvânt al PNL, susţine cu bucureştenii îşi doresc un primar deschis, înconjurat de oameni, nu unul care se ascunde şi se autoizolează. Liberalul consideră că Sebastian Burduja, actualul ministru al Energiei, este persoana care poate schimba faţa Capitalei.

0

„Bucureştenii îşi doresc un primar deschis, înconjurat de oameni, nu unul care se ascunde şi se autoizolează, un primar dinamic, nu unul imobil, nepriceput, care blochează şi pune piedici dezvoltării. PNL Bucureşti înţelege că avem nevoie de un primar care poate mai mult şi i-a arătat aseară cartonaşul roşu lui Nicuşor Dan, retrăgându-i sprijinul politic. Aşa cum le-am spus şi colegilor mei, a sosit timpul pentru Bucureştiul viitorului! Bucureştiul merită un primar cu viziune, un primar care ne poate duce la statutul de capitală europeană, un primar care să aibă forţa şi pregătirea necesare pentru a dezvolta acest oraş, nu doar pentru a-l administra mecanic“, a afirmat Stroe.
Parlamentarul PNL mai spune că actualul ministru al Energiei, Sebastian Burduja, este alegerea firească pentru Bucureşti, un politician care a confirmat în toate funcţiile deţinute. „Pe Sebastian Burduja, preşedintele PNL Bucureşti, îl cunosc de mulţi ani, îi ştiu pregătirea extraordinară şi occidentală, îi ştiu parcursul profesional şi faptul că a confirmat în toate funcţiile deţinute: şi la Ministerul Finanţelor, şi ca deputat, şi ca ministru al Digitalizării ori al Energiei. Am încredere că Sebastian este cel care poate schimba faţa Capitalei“, este de părere deputatul Ionuţ Stroe.

Facebook Comments