Vâlcea: A fost finalizat un proiect de peste 2 milioane euro pentru „spitalul de plămâni” de la Mihăeşti

Spitalul de Pneumoftiziologie „Constantin Anastasatu” Mihăeşti devine o instituţie medicală mai sigură. Consiliul Judeţean Vâlcea a anunţat finalizarea unui proiect pe fonduri europene de circa 2,2 milioane euro pentru modernizarea sistemelor privind siguranţa la incendii, precum şi montarea unor sisteme şi a unor instalaţii care au drept scop îmbunătăţirea infrastructurii electrice şi a celei de transport fluide medicale.

0

„Investim în sănătate şi facem acest lucru cu gândul la oameni, fiindcă ne dorim ca pacienţii vâlceni să beneficieze de servicii medicale de calitate, prestate în condiţii de siguranţă. Sunt bucuros că am reuşit să mai finalizăm cu succes încă un proiect în domeniul sănătăţii. Această investiţie, pe lângă faptul că le oferă pacienţilor şi cadrelor medicale din Spitalul Mihăeşti condiţii de siguranţă maximă, ne scuteşte şi pe noi, reprezentanţii autorităţii, de griji în ceea pe priveşte protejarea acestora.
Proiectul recent finalizat vine în completarea unui alt proiect european derulat de CJ Vâlcea, în cadrul căruia spitalul din Mihăeşti a fost dotat cu aparatură şi echipamente medicale moderne. Tot la Mihăeşti, vom construi cu fonduri europene o clădire nouă de spital şi vom moderniza ambulatoriul din cadrul spitalului. Vom continua să investim în sănătate, în modernizarea şi dotarea tuturor spitalelor aflate în coordonarea CJ Vâlcea” – a declarat Constantin Rădulescu, preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea.

Facebook Comments