Cabinet parlamentar Ringo Dămureanu: „În 2024, bătălia electorală se va duce între așa-zisul Bloc Democratic: PSD-PNL-UDMR și polul suveranist coagulat în jurul AUR“

La sediul cabinetului parlamentar al deputatului AUR Ringo Dămureanu, a avut loc o conferință de presă la care au participat mai mulți lideri județeni ai partidului. În acest context, s-a vorbit despre faptul că aproape 700 de doljeni au beneficiat au beneficiat de analize medicale gratuite în cadrul Caravanei Medicale AUR, care a fost prezentă timp de aproape o săptămână în județul Dolj. Totodată, reprezentanții AUR au afirmat că tot mai mulți români se alătură proiectului AUR, care a reușit, în ultima perioadă, să creeze un pol suveranist puternic prin cooptarea mai multor formațiuni politice.

0

„Caravana Medicală AUR a părăsit județul Dolj, urmând a-și continua activitatea săptămânile viitoare tot în Oltenia, în județele Gorj și Mehedinți. Regiunea noastră a primit o atenție specială, toate cele cinci județe fiind incluse în prima jumătate din numărul județelor vizitate de caravană. În județul Dolj au călcat pragul caravanei medicale peste 800 de persoane, numărul persoanelor consultate fiind de 697. Aceștia au beneficiat de analize medicale gratuite, precum electrocardiograme ori ecografii abdominale. Medici specialiști și primari au acordat consultații și tratamente stomatologice, consultații de medicină internă și oftalmologie, pacienții beneficiind inclusiv de ochelari acordați gratuit. Este un proiect major asumat de noi încă din 2020, cel legat de sănătatea românilor. Am promis că vom construi un spital din subvenția care se acordă pentru partidele politice. Nu am fost lăsați, am fost împiedicați prin toate mijloacele. De aceea am recurs la această soluție, a spitalului mobil, care probabil că ajută chiar mai mulți români. Ne preocupă sănătatea seniorilor noștri, ca și educația tinerelor generații în spiritul valorilor noastre fundamentale”, a declarat Ionel Gheorghe. El a mai spus că, până în prezent, aproape 10.000 de români din 18 județe ale țării au beneficiat de serviciile medicale oferite gratuit în cadrul Caravanei Medicale AUR.

Alianța suveranistă

Coordonatorul Județean al AUR Dolj a mai spus că, după alăturarea Partidului Republican și Alianței Național Țărăniste, lângă AUR a venit recent și partidul Forța Identității Naționale. „AUR a marcat, în această săptămână, nou act de unire. Astfel, în cadrul unei conferințe extraordinare, pe lângă Partidul Republican și Alianța Național Țărănistă, s-a alăturat oficial Alianței AUR și partidul Forța Identității Naționale, consolidând astfel un pol suveranist autentic. Din ce în ce mai mulți oameni și din ce în ce mai multe formațiuni se alătură proiectului AUR. Proiectul Alianța pentru Unirea Românilor, atât ca partid politic, cât și ca alianță, are la bază patru piloni: națiunea română, familia, libertatea și credința creștină. Drumul de anul viitor spre 50% plus 1 din voturile românilor este matematică pură. Vom avea, în 2024, două corpuri de armată care se vor înfrunta: așa-zisul Bloc Democratic PSD-PNL și veșnicul UDMR, cu polul suveranist coagulat în jurul AUR. Vrem să ne unim pentru că numai uniți putem să îi ajutăm pe români. Numai uniți putem învinge“, a declarat Ionel Gheorghe, care respins însă acuzațiile de traseism lansate la adresa partidului. „Toți cei care vin aici nu vin la masa pusă, nu vin la candidaturi dinainte asigurate, ci vin să muncească, astfel încât pentru prima oară în ultimii 33 de ani forțele care au condus România să fie înlăturate democratic de la putere. Dacă pot pleca parlamentari racolați de alte partide, racolăm și noi, ba chiar mai mulți. Ținta e să avem 50 de deputați ca să putem contesta actele legislative dăunătoare pentru români la Curtea Constituțională și să depunem moțiuni simple împotriva actualului guvern trădător. Număr actual de membri ai parlamentului nu ne permite să facem aceste demersuri“, a mai spus Ionel Gheorghe.  

Facebook Comments