Indiscreții de Vâlcea

0

Cu greutate!

Dintr-o postare pe facebook, aflăm că SOS România, partidul lui Şoşoacă, are filială şi la Vâlcea. Filiala este condusă de un oarecare Liviu Sandu, preşedinte interimar. Pagina de facebook cu pricina excelează prin această fotografie „cu greutate”. De unde se poate concluziona că nimic nu e mai rezistent ca glezna de femeie (…).

Ezitări

Primarul Mircia Gutău pare că ezită să se alăture PSD, deşi Marcel Ciolacu l-a invitat la scenă deschisă. Cea mai la îndemână soluţie permisă de lege pentru ca Gutău să nu îşi piardă mandatul înscriindu-se în altă formaţiune politică era să fie excluderea din Partidul Ecologist, cu care a câştigat alegerile. Numai că, deşi în urmă cu puţin timp îşi aranjase excluderea, Gutău s-a răzgândit, cel puţin în acest stadiu al situaţiei. De ce să ezite? Încă negociază? Nu doreşte subordonarea? Se teme de ceva anume? Toate trei?

Când le zice, le zice!

Festivitatea recepţiei lucrărilor de restaurare a Muzeului Nicolae Bălcescu a excelat printr-o „perlă” a prefectului Mihai Oprea: „Această realizare ne interesează pe toţi, şi nu numai”. Bravos! Ce e al domnului prefect, este! Când le zice, le zice, nu se încurcă!

Facebook Comments