Drobeta – Turnu Severin: 15 milioane de lei pentru reabilitarea şi modernizarea sediului Poliţiei

La sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Mehedinţi a fost semnat, luni – 13 noiembrie, contractul de proiectare şi execuţie lucrări de peste 15 milioane lei pentru reabilitarea şi modernizarea sediului Poliţiei municipiului Drobeta-Turnu Severin.

0

„La finalul contractului, sediul din bulevardul Carol I, nr. 75, ce aparţine Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mehedinţi, va fi o clădire modernă, inteligentă şi verde, îndeplinind normele europene de reducere a emisiilor de carbon şi de reducere a consumului anual specific de energie finală pentru încălzire cu peste 70% faţă de emisiile şi de consumul actual“, informează IPJ Mehedinţi.
Câştigătoarea licitaţiei şi semnatara contractului în calitate de antreprenor este asocierea de firme SC Concelex SRL şi SC Quadratum Arhitecture SRL. Contractul face parte din proiectul depus în cadrul Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă, Componenta 5 – Valul renovării, Operaţiunea Renovare energetică a clădirilor publice – Autorităţi centrale, cu titlul de apel: PNRR/2022/C5/2/B2.1/1, runda 2.Valoarea contractului semnat este de 12.687.648,14 lei, la care se adaugă taxa pe valoare adăugată în sumă de 2.410.653,15 lei, iar durata de execuţie a lucrărilor este de 20 luni de la semnarea contractului. Valoarea proiectului suportată de MDLPA este de aproximativ 10.000.000 lei, constituind cheltuială eligibilă.
Contractul are ca beneficiar IPJ Mehedinţi şi ca lideri de parteneriat Ministerul Afacerilor Interne şi Consiliul Judeţean Mehedinţi.

Facebook Comments