Memorandum pentru tichetele de masă ale ceferiștilor

0

Angajații CFR își vor primi bonurile de masă pentru lunile noiembrie și decembrie, a căros soartă părea periclitată de ultimele acte normative adoptate de Guvern pentru restrângerea cheltuielilor publice în vederea reducerii deficitului bugetar.

Măsura va fi adoptată printr-un memorandum pe care ministrul de resort s-a angajat să-l promoveze pe agenda Executivului la următoarea ședință de Guvern.

Potrivit lui Sorin Grindeanu, de tichete de masă ar urma să beneficieze atât angajații CFR cât și ai Metrorex, ambele companii aflându-se într-o situație similară.

„S-a dat acea ordonanţă prin care noi am putut sau se încearcă să se ţină anumite cheltuieli într-o anumită marjă, astfel încât să ne înscriem în deficit. Sigur, sunt companii cu datorii, dar datoriile nu sunt de acum, sunt, așa cum știe toată lumea, datorii istorice. Deci, dacă există o regulă pentru toată lumea, şi anume să se dea tichete de masă pentru cei care au salariu până în 10.000, acelaşi lucru e valabil şi pentru CFR şi pentru metrou. Deci da, pot să spun că da. Voi merge în Guvern săptămâna viitoare cu memorandum, astfel încât angajaţii CFR şi angajaţii metroului să poată să beneficieze de aceste tichete”, a decrlarat Sorin Grindeanu, joi, în timpul vizitei efectuate pe șantierul drumului expres Craiova-Pitești.

Facebook Comments