Sport flux. „Tigroaicele” au realizat eventul

0

CSM București la al 6-lea titlu
Echipa antrenată de Adrian Vasile a devenit pentru a 6-a oară campioana României la handbal feminin. Trofeul a fost înmânat din partea Federației imediat după disputa cu CSM Slatina (31-21), la Polivalenta bucureșteană, în prezența a doar 500 de spectatori. Ratarea de către „tigroaice” a calificării în F4 a cântărit mai mult decât adjudecarea titlului după un sezon fără înfrângere. Singurul meci egal (31-31) a fost consemnat în fața campioanei de atunci, Rapid, la 28 august. Cristina Neagu și colegele sale au câștigat, tot pentru a 6-a oară, și Cupa României.

Man. City – Inter, finala UCL
Manchester City (5-2 la general cu „irealul” Real) și Internazionale Milano (3-0 la general cu Milan) vor disputa finala Champions League – Istanbul, 10 iunie. „Cetățenii” lui Pep Guardiola au dat recital pe Etihad Stadium și sunt cotați la casele de pariuri cu cele mai mari șanse de a cuceri trofeul. Inter revine în prim-planul Ligii Campionilor după 13 ani de la triumful cu Jose Mourinho la comandă. Motivația băieților lui Simone Inzaghi este aceea că în fotbal s-au văzut multe!    

Vassaras, mai nou, se ține de nimicuri
Kyros Vassaras, președintele CCA, s-a aplecat din înaltul funcției la un flecușteț de moment surprins în timpul partidei Universitatea Craiova – Farul. Ne mirăm cum nu și-a frânt coloana. Din cauza arbitrajelor, campionatul care se încheie și-a făcut praf și oasele, și publicul. Atât de multe faze încâlcite și atât de „convingător” rezolvate, datorită tehnologiei VAR, încât nimeni nu mai înțelege nimic. Pe tema „a fost acolo un contact”, s-ar putea scrie o carte cât Iliada. Au fost contacte în cupele europene la care un arbitru de la noi ar dicta nu un singur penalti, ci două. Tot așa cartonașe galbene sau roșii. Și invers, infracțiuni soluționate la noi cu penaltiuri și cartonașe ar trece neobservate în Italia sau Anglia. Pe ce ne bazăm? Pe ce vedem și  auzim!

Facebook Comments