Concurs spectaculos hard enduro la Băile Olănești

În perioada 2-4 iunie, în stațiunea Băile Olănești, județul Vâlcea, sub egida Federației Române de Motociclism, se desfășoară competiția Hard Enduro Olănești 2023. Concursul este deschis tuturor categoriilor de sportivi și are la bază evenimente de caritate în cadrul Asociațiilor Umanitare. Hard Enduro Olănești 2023 beneficiază de sprijinul Primăriei Băile Olănești, al Consiliului Județean Vâlcea și este susținut de sponsori privați.

0

„Este un concurs sportiv de hard enduro sub egida FRM, deschis pentru toate categoriile de sportivi. Nu percepem taxe din dorința de a arăta și o altă față a sportivilor din ramura sportivă hard enduro. Cursa de Enduro Hard Enduro Olănești este un eveniment off-road de motociclism care se desfășoară în zona montană a stațiunii Olănesti, din România. Aceasta este o cursă de tip hard enduro, ceea ce înseamnă că traseul este extrem de dificil, plin de obstacole și teren accidentat, care pun la încercare abilitățile și puterea fizică a participanților.
Cursa este organizată pe parcursul a două zile, cu o lungime totală de aproximativ 70-80 de kilometri. Traseul este marcat cu indicatori și se compune din porțiuni de off-road cu teren variat, inclusiv stânci, terenuri mlăștinoase, pante abrupte și obstacole artificiale, precum și porțiuni de coborâre și urcare. Participanții concurează într-o serie de probe speciale, care includ trasee cu timp limitat și obstacole artificiale, precum și un traseu lung de maraton care se desfășoară pe parcursul ambelor zile ale cursei. Cursa este destinată doar motocicletelor de tip enduro și hard enduro, iar participarea se face pe bază de înscriere.

Cursa Enduro Hard Enduro Olănești este una dintre cele mai spectaculoase competiții de off-road din România și atrage participanți și spectatori din toată țara. Este o experiență de neuitat pentru toți pasionații de off-road și motociclism extrem, dar și pentru cei care doresc să urmărească acest sport de la distanță. Traseul de concurs însumează aproximativ 120 km de teren accidentat distribuiți astfel:
– Clasa EXPERT – 70 – 80 KM
– Clasa HOBBY – 60 – 70 KM”, potrivit unui anunț al organizatorilor.

Facebook Comments