Ringo: O forță suveranistă poate câștiga următoarele alegeri! AUR și-a făcut program de guvernare

0

În scurtul răgaz când nu se luptă cu puterea, în declarații politice, huiduieli și live-uri pe facebook, reprezentanții AUR și-au făcut timp să întocmească un program de guvernare, să nu-i ia alegerile generala de anul viitor nepregătiți.

Deputatul de Dolj Ringo Dămureanu a prezentat la ultima conferință de presă a organizației județene principalele 15 puncte din programul despre care spune că a fost conceput de partid după atente consultări cu experți din varii domenii. Printre aceștia și reprezentanții Camerei de Comerț și Industrie a ROmâniei, de la care AUR a preluat aproape în totalitate proiectul de reorganizare administrativă, care prevede printre altele și reducerea drastică a numărului de ministere și de primării.

„La fel cum s-a întâmplat în Italia și în alte state ale Europei, o forță suveranistă poate câștiga urmatoarele alegeri. Daca actuala coalitie si actualele partide care ne conduc de 33 de ani nu pot si nu vor sa imbunatateasca viata romanilor, noi credem cu tarie ca se poate. Cum vom face schimbarea din 2024? Trebuie să marcăm acest punct de cotitură și să facem pași de la deconstrucția României din ultimii 33 de ani, la reconstrucția României pentru următorii zeci de ani, astfel încât națiunea noastră să își recâștige demnitatea pierdută. AUR este partidul care poate face această mișcare în destinul național, de la deconstrucție la reconstrucție! Avem soluțiile, avem un plan serios, avem buna credinta, avem specialistii care să pună în aplicare programul de guvernare! Am avut foarte multe de învățat pe parcursul ultimilor doi ani și jumătate de când AUR este în Parlament. Pe parcursul ultimelor luni au avut loc discuții cu experți în domeniile cheie pentru dezvoltarea României, iar la final au rezultate cele 15 capitole ale programului de guvernare și cele 150 de măsuri cuprinse în ele. Vom implementa o măsură votată de toți românii: 300 de parlamentari. Așa au votat românii, așa trebuie să fie. Un guvern suplu și eficient! Maxim 12 ministere și maxim 50 de secretari de stat. La ora actuală majoritatea celor 200 și ceva de secretari de stat nu au nicio atribuție. Au doar un birou mare, o secretară și câțiva consilieri, o mașină cu șofer și atât. Nu produc plusvaloare pentru români”, a declarat deputatul Dămureanu.

Facebook Comments