Indiscreții de Vâlcea

0

Un plan romanțat!
Surse: Ce plănuiește Virgil Pîrvulescu, dacă ÎCCJ va menține decizia ANI care l-a declarat incompatibil! Să candideze pentru funcția de primar (legea nu îi interzice candidatura în această situație, ci doar să nu ocupe funcția publică pentru care candidează), să obțină mandatul, apoi, PNL, care se presupune că va avea cei mai  mulți consilieri, să desemneze un viceprimar de la partid cu atribuții de primar, iar domnul Pîrvulescu să rămână în umbră, la butoane. Greu, greu de tot! În ciuda declarațiilor de susținere, PNL îi va lua gâtul înaintea alegerilor; iar Gutău e bine, mersi!

Așa se face avere!
La pomul lăudat să nu te duci; deloc! Marți, 9 mai, la crama AVINCIS de la Drăgășani, a avut loc o întâlnire la care a participat ministrul antreprenoriatului și turismului, Constantin-Daniel, primari din zonă, vreo doi secretari de stat, parlamentari, presă etc. Toată lumea credea că amabila gazdă, fostul ministru al justiției, Valeriu Stoica, cel care avea un interes de promovare a unui proiect, va oferi măcar un vin de casă. Aș! Invitații s-au plâns că li s-a servit la intrare câte un pahar de șampanie proastă și atât. „Cum să beau poșircă de la magazin, dacă am fost invitat cramă?”- zice cineva. Deh, așa se face avere!

Argument!
Fostul director al Romsilva, Gheorghe Mihăilescu, se află în proces cu instituția pe care a condus-o și care i-a desfăcut disciplinar contractul de muncă în urma unui audit făcut de o firmă specializată în expertiză și evaluare psihologică. Se aude că argumentul forte al lui Mihăilescu în acest proces este că firma de audit nu putea să aibă competențe în această situație. De fapt, este vorba despre o răfuială politică, fiindcă așa-i în România.

Facebook Comments