Ionuț Stroe: „Nu a avut loc nicio negociere sau discuție pe tema rocadei şi reorganizării guvernamentale“

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionut Stroe, a declarat marţi că nu a avut loc nicio negociere sau discuţie pe tema rocadei şi reorganizării guvernamentale şi nu s-a luat nicio decizie în şedinţa coaliţiei, el arătând că deciziile referitoare la acest subiect se vor lua de către partide în structurile lor de conducere şi validate ulterior de către coaliţie.

0

Liberalul a mai precizat că PNL urmează să discute în următoarele săptămâni toate detaliile, în interiorul formaţiunii. „Informaţiile apărute recent pe surse privind rotativa sunt false. Zvonuri conjuncturale, fără vreo legătură cu realitatea, lansate de terţi cu anume interese politice. Nu a avut loc nicio negociere sau discuţie pe tema rocadei şi reorganizării guvernamentale”, a spus purtătorul de cuvânt al PNL.
Ionuţ Stroe a precizat că în şedinţa coaliţiei care a avut loc marţi – 2 mai, la Palatul Victoria, nu s-a luat nicio decizie. „Nu s-a luat niciun fel de decizie. De altfel, deciziile referitore la acest subiect se vor lua de către partide în structurile lor de conducere și vor fi validate ulterior de către coaliţie. Deocamdată, nu am ajuns în acest punct. E încă devreme pentru asemenea decizii, dar în ceea ce ne priveşte, urmează să discutăm în următoarele săptămâni în interiorul PNL toate detaliile şi, de îndată ce vom lua o decizie, fiţi siguri că o vom anunţa“, a mai spus Stroe.

Facebook Comments